Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

І територіальний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») серед закладів загальної середньої освіти Ізяславщини

Дата: 10.06.2024 15:33
Кількість переглядів: 166

Фото без опису

Минулого тижня відбулось змагання за програмою Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») для роїв середньої вікової категорії.

Першими учасниками територіальних змагань стали: рій «Яструб» Ізяславського ліцею №2 ім.О.Кушнірука (керівник Сергій Іванович Хмиз); рій «Юнь Поділля» Ізяславського ліцею №5 ім.О.П.Онищука (керівник Віталій Юрійович Терегулов); рій «Соколи» Ізяславської гімназії № 4 ім.Василя Кобернюка (керівник Олена Олександрівна Велика – Яцюк). Випробування різної складності кожний рій пройшов за своїм маршрутним листом: туристсько-спортивна смуга перешкод, інтелектуальна гра-вікторина «Відун», заочний радіальний похід «Стежками Хмельниччини», тактична гра на місцевості з елементами топографії та орієнтування «Теренова гра», змагання «Стрільба з пневматичної гвинтівки», «Рятівник. Надання домедичної допомоги».

До змагань долучилися учні та педагоги Клубівського ліцею ім. Героя України Олега Довгого та Білогородського ліцею з метою отримати досвід і у майбутньому стати активними учасниками. Підготовкою та організацією І  етапу гри, створенням суддівської колегії займалися представники педагогічного та учнівського колективу Ізяславського ліцею №1 ім.М.Поповича та комунального закладу «Ізяславський будинок творчості дітей та юнацтва».

Чому Ізяславський ліцей №1 ім.М.Поповича став територією проведення змагань та організатором? Тому що у них є досвід участі в обласному етапі змагань. Учасників «Джура» підтримав старший офіцер ІІІ відділу Шепетівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олег Мігур.

Суддівській колегії було не просто, усі учасники гри були спритні та швидкі. За рішенням суддів грамотами відділу освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради та подарунками були відзначені:

  • рій «Яструб» - перемога у заочному радіальному поході «Стежками Хмельниччини» та у «Тереновій грі»;

  • рій «Юнь Поділля» - перемога у змаганнях «Стрільба з пневматичної гвинтівки» та у інтелектуальній грі-вікторині «Відун»;

  • рій «Соколи» - перемога у конкурсі «Рятівник. Надання домедичної допомоги» та у туристсько-спортивній смузі перешкод.

Фото без описуЗ урахуванням штрафних балів, підготовленого звіту «Книга звитяг рою» переможцем змагань став рій «Соколи» Ізяславської гімназії №4 ім.Василя Кобернюка, який буде представляти учнівство закладів освіти Ізяславщини на обласних змаганнях у 2025 році. Смачним завершенням став козацький куліш від ГО «Заславське козацьке товариство».

 

За матеріалами відділу освіти. молоді та спорту Ізяславської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь