Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

2021 рік

Фото без опису

До уваги жителів Ізяславської міської територіальної громади!

З травня 2021 року відбулися зміни у Програмі житлових субсидій. Для оформлення цього виду допомоги на наступний період громадяни мають подати оновлену заяву та декларацію.

Відповідні документи вже затверджено Міністерством соціальної політики (наказ Мінсоцполітики від 07.05.2021 № 242) та зареєстровані у Мін’юсті.

З метою уникнення утворення черг, на підставі документів, поданих протягом УСІХ 5 місяців неопалювального періоду, тобто, у травні – вересні 2021 року, житлова субсидія ВСІМ домогосподарствам буде призначена з травня 2021 року.

Просимо усіх хто потребує підтримки держави не піддаватися панічним настроям, не створювати масових скупчень, адже житлова субсидія особам, які звернулися за її призначенням у будь-який місяць з травня до вересня 2021 р., буде нарахована починаючи з травня 2021 року.

Звернутися за оформленням субсидії можна одним із таких способів:

-  через уповноважених осіб територіальних громад (у тому числі старостати) та ЦНАП;

-  безпосередньо до структурного підрозділу з питань соціального захисту населення Шепетівської райдержадміністрацій;

-  заповнені бланки можна надіслати поштою на адресу органу соціального захисту населення (м. Ізяслав вул.. Шевченка, 10-В)

-  через електронний сервіс:  https://www.msp.gov.ua

Бланки Заяви та Декларації можна роздрукувати з офіційного веб-сайту Мінсоцполітики https://www.msp.gov.ua/news/16214.html  з метою їх надання в паперовій формі особисто або надсилання поштою до органів соціального захисту населення, уповноважених посадових осіб виконавчого органу сільської, селищної, міської ради відповідної територіальної громади та посадових осіб центру надання адміністративних послуг.

 

Для забезпечення високої продуктивності та якості надання адміністративних послуг адміністраторами  ЦНАПу  Ізяславської міської ради з 24 травня 2021 року буде здійснюватись прийом заяв щодо усіх видів соціальної допомоги з 8.00 до 14.00  щоденно.

Ми прагнемо зробити нашу роботу максимально ефективною для Вас

 

 

 

До уваги суб’єктів господарювання!

28 квітня 2020 року набрав чинності Закон України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення», згідно з яким юридичні особи, зареєстровані до набрання чинності цим Законом, повинні подати державному реєстратору інформацію про кінцевого бенефіціарного власника (далі – КБВ) в обсязі, визначеному цим Законом, та структуру власності протягом трьох місяців з дня набрання чинності нормативно-правовим актом, яким затверджена форма та зміст структури власності.

11 липня 2021 року набрав чинності наказ Міністерства фінансів України від 19.03.2021 року №163 «Про затвердження Положення про форму та зміст структури власності» та, як наслідок, практично усі юридичні особи (крім адвокатських об’єднань, торгово-промислових палат, об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, державних органів, органів місцевого самоврядування, їх асоціацій, державних та комунальних підприємств, установ, організацій) в строк до 11 жовтня 2021 року повинні подати відповідну інформацію державному реєстратору для актуалізації відомостей про КБВ у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань.

Зразки складання схематичного зображення структури власності оприлюднено на офіційному вебсайті Міністерства фінансів України у рубриці «Фінансовий моніторінг» та доступні за посиланням (https://mof.gov.ua/uk/samples_of_drawing_up_a_schematic_representation_of_the_ownership_structure-517 )

Для оновлення в Єдиному державному реєстрі відомостей про КБВ, як проведення окремої реєстраційної дії, державному реєстратору необхідно подати такі документи:

- заяву щодо державної реєстрації юридичної особи - форма 2, яка затверджена наказом Міністерства юстиції України від 29.06.2021 року № 2320/5;

- структуру власності за формою та змістом відповідно до Наказу про структуру власності;

- витяг, виписку чи інший документ з торговельного, банківського, судового реєстру тощо, що підтверджує реєстрацію юридичної особи – нерезидента в країні її місцезнаходження, - у разі, якщо засновником юридичної особи є юридична особа – нерезидент;

- нотаріально засвідчену копію документа, що посвідчує особу, яка є КБВ юридичної особи, - для фізичної особи-нерезидента та, якщо, такий документ оформлений без застосування засобів Єдиного державного демографічного реєстру, - для фізичної особи – резидента.

Подання зазначеної інформації у законодавчо визначені строки на державну реєстрацію є безоплатною реєстраційною дією.

Документи на оновлення інформації про КБВ можуть подаватися в паперовому вигляді державному реєстратору (ЦНАП м. Ізяслав, вул. Грушевського, буд. 5, телефон для довідок (03852) 4-19-27).

Несвоєчасне подання державному реєстратору передбаченої Законом інформації про КБВ або про його відсутність, або документів для підтвердження відомостей про КБВ є адміністративним правопорушенням, відповідальність за вчинення якого встановлена ч. 6 ст. 166-11 Кодексу про адміністративні правопорушення, що тягне накладення штрафу на керівника (або іншу уповноважену особу підприємством) у розмірі від 17 тис. до 51 тис. грн.

*****

Популяризація податкової амністії.

За ініціативою начальника Ізяславської ДПІ ГУ ДПС у Хмельницькій області Олександри Семендяк проведено робочу зустріч з працівниками ЦНАПу щодо одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету та зміни реєстраційних даних фізичних осіб (ДРФО).

Учасники зустрічі у форматі питання-відповіді проаналізували, які саме активи фізичної особи можуть бути об’єктами такого декларування та хто може бути декларантом.

 Присутні домовилися про подальшу популяризацію активного виконання громадянами норм Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо стимулювання детінізації доходів та підвищення податкової культури громадяни шляхом запровадження одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету».

«Завдяки легалізації активів, які були приховані від оподаткування, легальна економіка вийде на якісно новий рівень розвитку. До того ж територіальна громада матиме не лише додаткові бюджетні надходження, але й громадян, які використавши законне право легалізувати свої активи, матимуть у майбутньому позитивну податкову історію», зауважила Олександра Семендяк.

Крім того, посадовиця наголосила, що одноразова (спеціальна) добровільна декларація подається декларантом виключно в електронній формі через Електронний кабінет

 

 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь