Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Привітання міського голови з Днем матері

Дата: 12.05.2024 09:34
Кількість переглядів: 214

Фото без опису

Традиційно в кожну другу неділю травня українські родини відзначають День матері.  

Материнство ‒ безцінний дар, вічне джерело людського буття, основа сім'ї та роду. Немає дорожчої і ріднішої людини, ніж мама, яка дала нам життя, навчила мудрості і благословила на добрі справи та починання. Саме мудрі і добрі мамині уроки є головним дороговказом на життєвому шляху, а її любов ‒ надійним оберегом.

Матері – наші справжні ангели-охоронці, які оберігають нас від народження і протягом цілого життя. Вони – приклад безмежної любові і лагідності, турботи та всепрощення. Материнське золоте серце любить нас такими, які ми є, і ніколи не тримає на нас зла.

Сьогодні, у надскладні часи російської агресії проти України, як сильно стискається материнське серце від кожного звуку у телефонній трубці, коли з того боку не відповідають; як завмирає ніжне материнське серце, коли її дитина в небезпеці; яке велике випробування для матері відправляти свого сина чи доньку на війну…. Стійкість матерів новітніх Героїв України є не меншим подвигом, ніж стійкість синів та доньок у пекельному бою з цинічним окупантом. Молитви мільйонів українських матерів невидимим омофором вкривають і захищають Україну, кожного воїна, кожну сім’ю і дитину.

…На превеликий жаль, багато матерів нашої країни зустрічають це свято зі сльозами на очах, чиї діти зазнали страшних поранень, чиї діти зараз перебувають у полоні, чиї діти вже ніколи не переступлять поріг рідної домівки, не скажуть таке миле кожному серцю слово «мама»… Ізяславщина схиляє голову перед всіма матерями наших новітніх Героїв, які загинули за свободу та незалежність України. На жаль, немає ніякої ціни, щоб зменшити ваше горе. Та Герої не вмирають, вони просто йдуть у Небесне Військо… Їхні імена будуть навіки викарбувані в історії країни, в наших вдячних серцях.

Безмежна вдячність та шана матерям наших воїнів-захисників, які неймовірними зусиллями боронять наш край від зазіхань підступного ворога, які творять нову історію нашої держави. Ми, українці, ніколи не забудемо подвигу ваших дітей – новітніх Героїв України! Саме велика любов до матері-України надихає сьогодні мільйони українців на героїчну боротьбу. Саме велика любов до матері, яка дала їм життя, вселяє силу і прагнення перемогти ворога.

Низький доземний уклін жінкам-військовослужбовцям, які є перш за все матерями та мужньо захищають Україну.

Також щира вдячність жінкам, які стали турботливими неньками для дітей-сиріт; кожній українській жінці, яка носить найсвятіше ім‘я - МАТИ. Немає нічого сильнішого, ніж свята материнська любов.

 У цей надважливий день для кожної людини, дозвольте побажати Україні-матері – довгоочікуваної перемоги над окупантом, мирного неба й подальшого розквіту, а українській матері - дочекатися синів і доньок з Перемогою!

Із весняним святом – Днем матері!

 

З найкращими побажаннями,

Ізяславський міський голова                                              Сергій ШЛЕГЕЛЬ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь