Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ЩО ОБГОВОРЮВАЛИ НА ВИКОНКОМІ

Дата: 01.05.2024 11:22
Кількість переглядів: 198

Фото без опису

Минулого тижня у стінах міської ради відбулось чергове засідання виконкому, під час якого розглянуто низку питань щодо забезпечення  життєдіяльності громади.

Спершу присутні члени виконкому затвердили суми збитків, які зазнав міський бюджет через те, що окремі місцеві підприємці користуються земельними ділянками без правовстановлюючих документів, а отже не платять земельний податок. Цього разу сума збитків сягає 11 434.65 грн. Попередньо дане питання було розглянуто 11 квітня на засіданні комісії з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам. Підготовлені цією комісією акти визначення розміру збитків затвердили члени виконкому. Згідно ухваленого рішення порушники мають відшкодувати визначені збитки (безпідставно збережені кошти) у повному обсязі у визначений термін.

Окрім того, виконком дозволив встановити у нашому місті тимчасово на умовах оренди відкритий стаціонарний літній майданчик біля кав’ярні «Кав’ярня №1» (по вул.Заславській, 8).

Далі присутні учасники перейшли до блоку питань соціальної сфери. У рамках засідання ухвалено рішення про: надання дозволу на вчинення правочину (укладення договору дарування 1/3 частки квартири на користь малолітньої дитини; укладення договору купівлі-продажу 2/5 частки житлового будинку та земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд на користь особи за умови, що двоє малолітніх діти не втратять права користування цим житлом); затвердження висновку органу опіки та піклування про доцільність позбавлення батьківських прав матері відносно дитини, яка проживає з батьком; надання десятьом неповнолітнім статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів; внесення змін до структури й штатної чисельності КЗ «Ізяславський центр культурних послуг».

Серед планових питань, які розглянув виконавчий комітет, були про розгляд звіту про виконання фінансового плану КП «Ізяславське МБТІ» та КНП «Ізяславська МБЛ» за І квартал 2024 року.

З усіх питань порядку денного прийняті відповідні рішення, з якими можна буде ознайомитися на сайті міської ради, відповідно до чинного законодавства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь