Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

конкурс на оренду громадського будинку (прохідної) по вул. Грушевського, 1 Б у м. Ізяслав

Дата: 01.07.2019 14:27
Кількість переглядів: 23

Оголошення

    Ізяславська міська рада оголошує конкурс на оренду громадського будинку (прохідної) по вул. Грушевського, 1 Б у м. Ізяслав загальною площею 15,2 кв.м.

             Початковий (мінімальний) розмір орендної плати — 314,00 грн/місяць без врахування ПДВ.

            Мета (напрям) використання об'єкта оренди: за пропозиціями потенційних орендарів

            Балансоутримувач будівлі: Ізяславська міська рада.   

  Конкурс проводитиметься відповідно до Положення про порядок проведення конкурсу на право оренди майна,що перебуває у комунальній власності територіальної громади міста Ізяслав, затвердженого рішенням 32 сесії Ізяславської міської ради від 14.12.2017 року № 1.

  Конкурсом вважається конкурентний спосіб набуття права на оренду майна при умові надходження не менше двох заяв, за якими переможцем визначається учасник конкурсу, що запропонував найвищий розмір орендної плати за письмовим поданням (або з голосу під час проведення конкурсу) і взяв зобов’язання виконати всі фіксовані умови конкурсу. Конкурс    проводиться    з   використанням   відкритості пропонування розміру орендної плати за принципом аукціону.

 Умови конкурсу: ефективне використання комунального майна; зобов'язання своєчасно сплачувати орендну плату.  У разі, якщо розмір орендної плати, визначений за результатами конкурсу, буде меншим від розміру орендної плати, розрахованого відповідно до Методики розрахунку і порядку використання плати за оренду комунального майна, залежно від обраного цільового використання майна та застосовуваної ставки орендної плати, застосовується розмір орендної плати, визначений відповідно до Методики; співпраця з територіальною громадою міста (участь в міських соціальних проектах, затверджених Ізяславською міською радою); забезпечення збереження орендованого майна, проведення поточного, капітального ремонту, невід'ємних поліпшень приміщення за кошти орендаря без відшкодування витрат на їх проведення; забезпечення дотримання протипожежних норм експлуатації об'єкта; дотримання санітарно-епідеміологічних та екологічних норм експлуатації об'єкта; забезпечення страхування орендованого майна відповідно до законодавства; облаштування прилеглої території; створення нових робочих місць; створення нешкідливих умов праці; вартість послуг суб'єкта оціночної діяльності сплачує/відшкодовує переможець конкурсу; зобов'язання переможця конкурсу  укласти договір оренди протягом 15 календарних днів з моменту затвердження протоколу конкурсної комісії; зобов'язання укласти договори з надавачами комунальних послуг та своєчасно здійснювати оплату цих послуг.

      Термін договору оренди – 5 років, якщо орендар не пропонує менший термін, з подальшою пролонгацією згідно з чинним законодавством України за умови виконання орендарем всіх обов'язків за договором оренди.

      Для участі у конкурсі заявник – учасник конкурсу або його уповноважений представник подають до конкурсної комісії заяву встановленого зразка. Крім того учасники подають до конкурсної комісії такі документи:

     Фізичні особи-підприємці:

- копію виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців;

- копію документа, що посвідчує особу учасника конкурсу, або належним чином оформлену довіреність, видану представнику фізичної особи - підприємця;

бізнес – пропозиціющо має містити  пропозиції щодо  виконання умов конкурсу та розмір орендної плати у гривнях.

Юридичні особи:

- копію виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців;

- завірені копії установчих документів;

- довідку про те, що щодо юридичної особи не порушено справи про банкрутство;

- належним чином оформлену довіреність, видану представнику юридичної особи (у разі необхідності);

завірену копію   звіту  про  фінансові результати претендента з урахуванням дебіторської і  кредиторської заборгованостей за останній рік;

бізнес – пропозицію, що має містити  зустрічні пропозиції щодо  виконання умов конкурсу та розмір орендної плати у гривнях.

 Бізнес – пропозиція подається в окремому запечатаному конверті, завіреному на місці склейки конверта печаткою чи підписом заявника.

         Конкурс буде проведено 16.07.2019 року о 14.00 год. в приміщенні Ізяславської міської ради по вул. Незалежності, 43, м. Ізяслав. Документи на участь у конкурсі приймаються за адресою: м. Ізяслав, вул. Незалежності, 43 до 15.07.2019 року включно (до 17.00 год.)

         Учасники конкурсу або їх уповноважені представники реєструються конкурсною комісією. Реєстрація здійснюється після подання паспорта або документа, що його замінює, або довіреності. Реєстрація починається за одну годину та закінчується за 10 хвилин до початку конкурсу. Незареєстровані учасники конкурсу або їх представники та їх заяви і бізнес-проекти до конкурсу не допускаються.

        За довідками звертатись за тел. 4-21-32, 4-21-33. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь