A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Джерела централізованого теплопостачання громади наразі проходять перевірку на майбутню стійкість до морозів

Дата: 17.04.2024 11:57
Кількість переглядів: 97

Фото без опису

Ще наприкінці березня завершився опалювальний сезон через суттєве потепління і з того часу КП «Ізяславтепломережа» готується до нового опалювального періоду.

Із завершенням опалювального сезону на підприємстві робота не зменшується, а навпаки - збільшується. Щороку у міжопалювальний період працівники теплового підприємства перевіряють котельні, мережі подачі тепла, тощо. Все це робиться для того, щоб взимку все працювало безперебійно в опалювальний період на благо мешканців Ізяславщини.

Наразі тепловиками проводиться обстеження технологічного обладнання котель та теплових мереж, що потребує уваги в рамках проведення планово-попереджувального ремонту з підготовки міста до нового опалювального сезону. На основі проведених оглядів складаються дефектні відомості основного та допоміжного обладнання котелень та план-заходи підготовки енергетичного обладнання котелень до опалювального періоду.

Окрім того, у деяких котельнях наразі тривають ремонтні роботи водогрійного котла та мережових насосів. Завдяки сумлінним платникам комунальних послуг КП «Ізяславтепломережа» має можливість придбати та встановити якісне обладнання з метою забезпечення безперебійної подачі послуг.

Жодна котельня громади не має права залишитися без уважного погляду тепловиків. Адже саме ці великі і малі джерела централізованого теплопостачання громади проходять перевірку на майбутню стійкість до морозів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь