A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Про деякі питання, що обговорювалися на виконкомі міської ради

Дата: 16.04.2024 17:17
Кількість переглядів: 147

Фото без опису

Минулої п’ятниці відбулось чергове засідання виконавчого комітету міської ради. Члени виконкому затвердили низку важливих рішень бюджетної, житлово-комунальної та соціальної сфери.

За традицією, спершу виконавчий комітет розглянув блок питань, що стосуються діяльності  комунальних підприємств, підпорядкованих міській раді (звіти про виконання фінансового плану за 2023 рік КП «Ізяславтепломережа», КП «Житлокомунсервіс», а також внесення змін до фінансового плану на 2024 рік КНП «Ізяславська міська багатопрофільна лікарня», зокрема погодили штатний розпис КП «Житлокомунсервіс»).

Одними із ключових питань засідання виконкому стосувалося бюджету громади. Присутні члени виконкому схвалили представлений фінансовим управлінням міської ради звіт про виконання бюджету Ізяславської міської територіальної громади за І квартал 2024 року та проєкт рішення сесії «Про внесення змін до бюджету Ізяславської міської територіальної громади на 2024 рік», котрі будуть розглянуті на сесії Ізяславської міської ради.

Також у ході розгляду порядку денного було ухвалено рішення щодо житлово-комунальних питань, що стосуються надання дозволу на санітарну обрізку й знесення дерев на території громади (своїм падінням загрожують здоров’ю та майну громадян); видачі дозволів КП «Ізяславводоканал» на порушення об’єктів благоустрою в м.Ізяслав для проведення відповідних робіт (із заміни водопровідних труб системи централізованого водопостачання, підключення будинку до системи централізованого водовідведення, земляних робіт або монтажних робіт, пов’язаних з розриттям дорожнього покриття).

Окрім того, рішенням виконкому погоджено відпускні ціни на лісопродукцію КП «Сошне» Ізяславської міської ради на ІІ квартал 2024 року та прийнято рішення про видачу свідоцтва про право власності на майновий пай члена колективного сільськогосподарського підприємства (майновий сертифікат) КСП Міжгосподарська інкубаторно-птахівнича станція «Репродуктор» м.Ізяслав.

З числа соціальних питань члени виконкому затвердили розмір плати за надання соціальних послуг комунальним закладом соціального захисту «Відродження» Ізяславської міської ради в сумі 150,0 грн., а також прийнято рішення про надання грошової допомоги на поховання рідних та оновлення персонального складу Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при виконавчому комітеті Ізяславської міської ради.

З усіх питань порядку денного прийнято рішення, які відповідно до чинного законодавства будуть оприлюднені на офіційному вебсайті міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь