A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Невже 90 років — то так багато?

Дата: 12.04.2024 16:10
Кількість переглядів: 271

Фото без опису

Вчора, 11 квітня, на життєвий поріг довгожителя, мешканця села Радошівка Ящука Адама Олексійовича завітав ювілейний - дев’яностий день народження. Привітати іменинника із поважною датою, окрім родини, друзів та сусідів завітали також староста Радошівського старостинського округу Володимир Годованець та представники закладів культури округу. І не з порожніми руками, а з подарунком та квітами.

Не зважаючи на поганий зір, оптимізму у поважному віці Адаму Олексійовичу вистачить на кількох збайдужілих до життєвих буднів і свят молодих людей. Скажімо, у день 90-річчя він із щирою усмішкою зауважує: ні фізично, ні духовно не відчуває свого віку і йому зовсім не здається, що за плечима — чималий відрізок власної долі.

Непростий життєвий шлях пройшов ювіляр, його доля, як і в більшості, народжених у тридцятих роках минулого століття - це тернистий шлях, що пролягає крізь різні історичні періоди, які суп­роводжувалися війнами, розрухою, голодом, відбудовою. Змалку пізнав ціну хліборобської праці. Як і більшість чоловіків того часу, іменинник довгий час працював у місцевому колгоспі, а саме – столярем. Потім трудовий шлях пролягав вчителем трудового навчання у місцевій школі. А на схилі літ вже вдруге доводиться переживати лихоліття війни...

Найціннішим своїм надбанням та гордістю, вва­жає свою родину. Разом із коханою дружиною зростили та виховали доньку та кілька онуків. На жаль, так склалася доля, що ювіляр похоронив свою половинку та онука-оборонця. Звісно, у 90 років непросто давати раду багатьом життєвим викликам. Та все ж він із більшістю з них справляється самотужки. Також сивочолому, досвідченому іменнику допомагає його донька.

Букети квітів, подарунки та найщиріші побажання приємно вразили іменинника. Довгожитель щиро подякував гостям за привітання та запросив на свій наступний ювілей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь