Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Відбувся виконком: які рішення ухвалено

Дата: 01.04.2024 15:37
Кількість переглядів: 207

Фото без опису

Минулої п’ятниці відбулось засідання виконавчого комітету  міської ради, під час якого було розглянуто низку питань щодо забезпечення  життєдіяльності громади.

Спершу виконавчий комітет розглянув блок питань, що стосуються діяльності  комунальних підприємств, підпорядкованих міській раді (звіти про виконання фінансового плану за 2023 рік КП «Ізяславводоканал», КНП «Ізяславська міська багатопрофільна лікарня», КНП «Ізяславський центр первинної медико-санітарної допомоги», а також внесення змін до фінансового плану на 2024 рік КНП «Ізяславський центр первинної медико-санітарної допомоги».

Далі своїм рішенням присутні учасники зібрання погодили комунальному підприємству «Ізяславське міське бюро технічної інвентаризації» Ізяславської міської ради штатний розпис з 01.04.2024 року; ціни на послуги бюро та калькуляцію вартості виконання робіт (послуг).   

Окрім того, у ході засідання було ухвалено рішення щодо затвердження акту приймання-передачі в комунальну власність Ізяславської міської територіальної громади державного майна у місті Ізяслав (група приміщень на ІІ поверсі будівлі за адресою вул.Незалежності, 43 та два гаражі по вул.Шевченка). Вказані об’єкти знаходяться у задовільному технічному стані. Після передачі цих об’єктів будуть здійснені заходи щодо підвищення ефективності їх використання, які передбачають проведення поточного ремонту.    

У житлово-комунальній сфері підтримано рішення про завершення опалювального періоду 2023/2024 рр. на території Ізяславщини 31 березня поточного року та надання дозволу на санітарну обрізку й знесення аварійних дерев на території громади.

Також членами виконкому було підтримано рішення про затвердження Порядку компенсаційних виплат перевізникам за пільговий проїзд окремих категорій громадян автомобільним транспортом на міських, приміських та внутрішньообласних автобусних маршрутах загального користування. Даний порядок визначає механізм відшкодування перевізникам компенсаційних виплат, пов’язаних з перевезенням пільгової категорії громадян Ізяславщини в автомобільному транспорті міського, приміського та внутрішньообласного сполучення (за винятком таксі) за рахунок коштів міського бюджету. Зокрема даний порядок визначає перелік категорій пільговиків.

Окрім того, було ухвалено декілька рішень, що стосуються соціальної сфери, про: надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів; надання дозволу на  вчинення правочину (укладення договору з розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та оформлення права власності в порядку приватизації на земельну ділянку для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)).

Насамкінець учасниками зібрання традиційно обговорено та прийнято рішення стосовно надання допомоги особі на поховання її родички. 

З усіх питань порядку денного прийняті відповідні рішення, з якими можна буде ознайомитися на сайті міської ради, відповідно до чинного законодавства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь