Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Минулого тижня відбулась надзвичайна ситуація в мікрорайоні міста «Лабази»

Дата: 01.04.2024 14:49
Кількість переглядів: 321

Фото без опису

Кінець робочого тижня, всі поспішають додому відпочити, а дехто мусить працювати, допоки не завершить свою роботу… До цієї сфери належать працівники КП «Ізяславводоканал».  

Під кінець минулого тижня відбулась надзвичайна ситуація в мікрорайоні міста «Лабази» - відбувся порив труби централізованого водогону. Без подачі води лишились прилеглі до місця аварії будинки та вулиці.

Хтось скаже, що тут такого складного: вирити яму, залатати дірку труби й все? Ні, це не так. Бригада місцевого водоканалу не затримує відновлення водопостачання задля втіхи або ж через чиюсь бездіяльність (попереду вихідні дні). Все значно складніше. По-перше, потрібно знайти той витік на поверхні землі. Окрім того, ще трапляються окремі випадки, коли потрібно знімати дорожні бетонні плити, щоб добратись до тієї самої пошкодженої труби, як у цьому випадку. А по-друге, знайти ділянку пошкодженого центрального водогону вже у виритій ямі серед інших труб, котрі поруч знаходяться. Ні це не жарт, це вже вища математика.

Фото без описуНе зважаючи на завершення робочого тижня та вихідні дні, зокрема пізньої ночі, комунальники намагались оперативно ліквідувати наслідки аварії. Цього разу виявився складним та трудомістким процесом. Сам порив виявили аж в фундаменті житлового будинку. Вода звідти попадала відразу в лоток колишньої теплотраси у напрямку колишньої замкової виправної колонії № 31, тому й не було жодних ознак на поверхні землі. У підсумку для усунення несправностей зайняло кілька днів та ночей, аби місцеві жителі  змогли ввімкнути кран і мати комфорт у своїх домівках.

Не забувайте, за цим звичним, здавалося б, процесом, стоїть нелегка праця багатьох людей. Ніхто не знає, скільки часу займе на ліквідацію подібних поривів центрального водогону.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь