A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Лиш пам'ять усе пам’ятає…

Дата: 29.03.2024 14:37
Кількість переглядів: 321

Фото без опису

 

Вже котрий рік по всій Україні гримлять вибухи й свистять кулі. Страшна звістка стукає у двері, викликаючи розпач і невгамовний біль у душах рідних та близьких, серця справжніх героїв завмирають, як сама Україна, яка погрянула в жалобі за своїх оборонців.

28 та 29 березня минають сумні річниці з дати загибелі двох Новітніх Героїв: 28 березня 2023 року в одній із  найгарячіших точок цієї кривавої війни – на Донеччині - обірвалось життя 28-річного бійця-лютарчанина гірсько-штурмової роти гірсько-штурмового батальйону Кучерука Богдана Володимировича  та 29 березня 2022 року під час виконання бойового завдання на Херсонщині смерть забрала нашого відважного 39-річного захисника-білівчанина Дитинчука Олега Олександровича. Обоє молодих, енергійних хлопців у розквіті сил жили, як годиться молодому й здоровому легеню, а потім було 24 лютого 2022 року. Шок, злість, лють… Новітні герої служили правдою та волею за нашу Україну, за незалежність, за спокій сердець й за майбутнє кожного українця. Проте в одну мить наші земляки-оборонці пішли у Вічність не прощаючись… Нещадний російський агресор забрав не лише їхні життя, а й їхні мрії, і майбутнє… Кровинку - у рідних, відважного захисника - в громади - ….

Минають гіркі й нестерпні роки невимовного болю від важкої втрати. Боляче усвідомлювати, якою високою ціною дається нам воля та державність.

Жовто-блакитні квіти, покладені до останнього місця спочинку захисників - це символічне вираження пекучого, невимовленого болю,  нашої туги за втраченими життями наших земляків-воїнів. Хвилиною мовчання та молитвою дякуємо Новітнім Героям за найбільшу жертву, свідомо віддану своїй державі. Низький уклін та вічна пам’ять патріотам, котрі свідомо піднялися проти російських окупантів, що кількістю переважають в рази, бо бачили своє майбутнє лише у вільній та незалежній Україні.

Фото без описуЄ зла сила, що може забрати з життя, та з пам’яті – ніколи, вдячність за їхній подвиг житиме у наших серцях, у прийдешніх поколіннях, у віках! Попереду Перемога. Вона обов’язково  прийде. І вона буде синьо-жовта завдяки таким оборонцям, як наші земляки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь