A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Минулого тижня відбулось пленарне засідання позачергової сесії міської ради

Дата: 26.03.2024 14:20
Кількість переглядів: 31

Фото без опису

Минулого тижня відбулось пленарне засідання позачергової сесії міської ради, котре провів міський голова Сергій Шлегель.

До порядку денного включено нагальні питання стосовно об’єктів малої приватизації, що перебувають у комунальній власності Ізяславщини та підлягають приватизації.

Нещодавно було виставлено на аукціон два  об’єктів малої приватизації (двох гаражів по вул.Незалежності 13/18 у місті Ізяслав). У підсумку лише один покупець виявив бажання викупити ці приміщення, запропонувавши ціну 88 888,00 грн. за кожен.

А тому відповідно до чинного законодавства для проведення процедури приватизації вищезгаданих об’єктів мають ухвалити рішення депутати міської ради.

За результатами розгляду проєктів місцеві обранці ухвалили рішення щодо приватизації двох гаражів по вул.Незалежності 13/18 у місті Ізяслав шляхом викупу єдиним учасником аукціону. Отже є можливість поповнити місцевий бюджет на суму 177 776,00 грн.  

Крім того, під час пленарного засідання погоджено текст Меморандуму про муніципальне співробітництво громад, метою підписання якого є об’єднання зусиль декількох територіальних громад щодо  розробки та  реалізації спільних проєктів та програм соціально-економічного розвитку, налагодження взаємодії між сторонами, та їх сферами діяльності, передача успішних кейсів, знань та умінь у рамках ефективної співпраці; пошук можливостей та виявлення перешкод у діяльності громад. Відповідно до зазначеного документу, до подальшої співпраці  долучилися Славутська, Шепетівська, Ізяславська міські громади та Крупецька, Улашанівська, Ганнопільська, Берездівська сільські громади. 

Із прийнятими рішеннями можна ознайомитись на офіційному вебсайті міської ради за посиланням https://izyaslav-miskrada.gov.ua/docs/1640577/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь