A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Благоустрій – це не лише прибирання, а турбота про наше довкілля, комфорт та затишок нашої громади

Дата: 28.03.2024 15:38
Кількість переглядів: 87

Фото без опису

Щороку навесні із настанням сприятливих погодних умов розпочинаються наймасштабніші санітарна очистка та благоустрій територій населених пунктів громади. Адже природа – це національне багатство, це наш спадок, який необхідно зберегти й передати наступним поколінням.

А тому з 01 квітня на території Ізяславщини стартує щорічна акція «За чисте довкілля» (рішення виконавчого комітету Ізяславської міської ради від 14 березня 2024 року № 63), що триватиме протягом місяця. Акція має на меті перш за все докорінно змінити ставлення населення нашої громади до проблеми покращення довкілля та санітарного стану територій, на яких ми з вами проживаємо. А саме кожен житель громади повинен розуміти, що чистота й порядок у місті та сільських населених пунктах громади - це справа не лише комунальних служб, а й усіх місцевих жителів.

А тому не будьмо сторонніми спостерігачами. Самоорганізовуючись, кожен із нас може зробити свій вагомий вклад у цю благодійну справу – взяти участь в озелененні населених пунктів, наприклад, посадці дерев, створенні нових парків, алей, квітників, а також долучитися до упорядкування меморіалів і братських могил, прибирання прибудинкових територій, дитячих та спортивних майданчиків, очищення від сміття природних територій, берегів річок і водоймищ, тощо.

Крім того, нагадуємо усім керівникам підприємств, установ та організацій різних форм власності громади про належне утримання господарських та прилеглих територій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь