A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Нещодавно в с.Клубівка відбувся захід під назвою «Подбай про себе!» у рамках проекту «Вакциновані - Захищені!»

Дата: 25.03.2024 13:45
Кількість переглядів: 159

Фото без опису

Нещодавно в с.Клубівка відбувся захід під назвою «Подбай про себе!» у рамках проекту «Вакциновані - Захищені!». Організував виїзний прийом Хмельницький обласний центр контролю та профілактики хвороб за підтримки Ізяславської міської територіальної громади, КНП “Ізяславський центр первинної медичко-санітарної допомоги”, КНП “Ізяславська міська багатопрофільна лікарня” та Хмельницького обласного Товариства Червоного Хреста України.

Протягом того дня 132 дорослих вакцинували проти дифтерії та правцю, а 53 дітей - проти кору, паротиту, краснухи, дифтерії, правцю, поліомієліту, гемофільної інфекції та інших, що входять до Національного календаря профілактичних щеплень України. Також вузькопрофільні фахівці провели майже 200 консультацій, медичних обстежень та маніпуляцій.

 Іван Куліченко прийшов на щеплення разом із 16-річним сином Василем.

“Сімейна лікар повідомила, що у 16 років мій син має отримати щеплення проти дифтерії та правцю. А коли прийшли в амбулаторію, з'ясували, що і в мене вже пройшло 10 років, коли робив таке щеплення. То навіщо бігати двічі? Зроблю сьогодні - і почуватимуся безпечно найближчі кілька років. Тим більше, починається весна і маємо чимало роботи в саду та на городі. Роблю щеплення і раджу всім, щоб захиститися від небезпечної хвороби” - каже Іван Анатолійович.

“Ми дуже задоволені, що при плануванні таких заходів нашу ініціативу підтримують на місцевому рівні. От сьогодні, наші партнери організували підвіз до цієї локації мешканців 3 найближчих сіл. Таким чином, прийти на огляд до лікарів та вакцинуватися змогли ті, хто не має власного транспорту або ж за станом здоров'я не може доїхати до лікарів у Ізяслав”, - додала керівник проекту, заступник генерального директора Хмельницького ОЦКПХ Наталія Ткачук.

Фото без описуВакцинація дітей та дорослих в рамках заходу відбувалася на двох локаціях - у Клубівці та в Ізялславському центрі первинної медико-санітарної допомоги м.Ізяслав. Загалом щеплення зроблено для 185 дітей та дорослих.

Також під час заходу працівники Хмельницького ОЦКПХ проводили анонімне анкетування місцевих мешканців на тему вакцинації та інформаційно-роз’яснювальну роботу про профілактику захворювань.

 

За матеріалами Хмельницького обласного

центру контролю та профілактики хвороб


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь