Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Державні нагороди будуть для рідних Воїнів Світла символом і реліквією, яку передаватимуть з покоління у покоління

Дата: 18.03.2024 22:48
Кількість переглядів: 427

 

Важке випробування випало на наше покоління – захищати нашу країну від підступного окупанта. З давніх часів в українців є тільки один ворог, який не дозволяє нам жити і розвиватися. І щоразу цей недруг намагається нав’язати нам свої ідеали, проте українські оборонці дають гідну відсіч супротивнику.

У проклятої й жорстокої війни, розпочатої московським ворогом,  - свої плани і власна трагічна арифметика, густо окроплена сльозами відчаю та невимовного болю від передчасної втрати... Стежина з України до раю переповнена захисниками своєї Батьківщини. Страшний лік імен і прізвищ Новітніх Героїв, власним життям заплативши за наше з вами право жити у вільній і незалежній Україні... Та подвигу Воїнів Світла немає ціни. Втрата кожного воїна – це нестерпний  біль для нас та нашої країни. Кожен захисник – це достойний син своєї країни. Кожне життя – безцінне! Проте є людська вдячність і визнання.

Минулої п’ятниці у залі засідань Ізяславської міської ради відбулося вручення нагород родинам загиблих Героїв, які з честю виконали свій військовий обов’язок, а саме:

СЛОБОДЕНЮК Сергій Миколайович (Ізяславщина);

КОРОТЕНКО Валерій Анатолійович (Ізяславщина);

БІЛОУС Віктор Дмитрович (Ізяславщина);

ОНІЩУК Тарас Володимирович (Ізяславщина);

НЕМИРОВИЧ Віктор Григорович (Ізяславщина);

ЦІОСЬ Леонід Миколайович (Плужненщина);

ШЕЙДИК Василь Володимирович (Сахнівщина);

ЛЮЛЮК Дмитро Валерійович (Сахнівщина).

Їх відзначили орденом «За мужність» ІІІ ступеня за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені під час оборони територіальної цілісності, вірність військовій присязі. На церемонії вручення присутні були рідні та близькі Воїнів Світла.

З моменту загибелі героїв минув різний період часу, проте для кожної їхньої родини болить так же сильно, як і тоді, коли у їхні домівки прийшла страшна звістка.

Так, жодні нагороди не зможуть вгамувати біль матері, яка втратила сина, дружини чи дітей, яких більше не зможе обійняти найрідніша людина. Проте ці найвищі державні відзнаки для рідних Новітніх Героїв будуть символом незламності і реліквією, яку передаватимуть з покоління у покоління. А для нас, земляків, - нагадування про великий подвиг сучасних українських Героїв, що житиме вічно в нашій пам’яті і залишиться закарбованим у славетній історії українського народу, історії звитяги, мужності та героїзму. Адже завдяки таким хлопцям – сміливим, відважним та нескореним – наша Україна була, є та буде! Героям Слава!

ФОТОКОЛАЖ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь