Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Їхній щоденний фронт – забезпечення населення найнеобхіднішим

Дата: 17.03.2024 17:20
Кількість переглядів: 590

 

Світло у кімнатах, теплі батареї у домі, вода у крані,  чистота вулиць громади  –  без таких елементарних благ цивілізації не уявляємо ми свого життя. А тому важливо визнавати та віддавати шану тим, хто відданий такій соціально-важливій професії.

Напередодні Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення, Ізяславський міський голова Сергій Шлегель зустрівся із колективами комунальних підприємств громади («Ізяславводоканал», «Ізяславтоепломережа», «Житлокомунсервіс»), щоб привітати їх із  професійним святом. Незважаючи на велику завантаженість комунальників, пов'язану з виконанням великого обсягу аварійно-ремонтних робіт та благоустрою на  території Ізяславщини, все ж вдалося викроїти трохи часу для нагородження наших трудових героїв.

Під час вітання міський голова відзначив, що працівники комунальних служб нашої громади - люди скромної, іноді непомітної професії. Проте вони  справжні майстри своєї справи, яким до снаги виконати завдання будь-якої складності, котрі їм щоразу підкидає життя, особливо в сьогоднішніх важких військових реаліях. Зокрема посадовець підкреслив, що залишитись під час повномасштабного вторгнення окупантів на територію України на своїй роботі, продовжувати сумлінно виконувати свої обов’язки на благо громади – це теж подвиг. Тому й усі працівники комунальної сфери Ізяславської громади – герої. Тільки їхній щоденний фронт – боротьба за добробут населення, комфорт і забезпечення його найнеобхіднішим. Відсутність бодай однієї із цих служб навіть протягом короткого часу відразу ж позначиться на життєдіяльності всього населеного пункту Ізяславщини.

Почесні відзнаки різних рівнів влади були вручені висококваліфікованим фахівцям житлово-комунального господарства  за їхню сумлінну плідну працю та вагомий внесок у розвиток громади. Але, як зазначили самі винуватці свята, ці нагороди розділяють із усіма своїми колегами, тому що працюють у злагодженому та дружньому колективі.

А тепер гортайте карусель, щоб дізнатися ще більше про таку важливу подію в громаді ФОТОЗВІТ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь