A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

До відома користувачів водних об’єктів на території Ізяславщини

Дата: 16.03.2024 17:51
Кількість переглядів: 148

Фото без опису

Сектором у Хмельницькій області Держводагентства встановлені режими роботи штучних водних об’єктів на 2024 рік (у тому числі наданих у користування на умовах оренди), розташованих на території адміністративного підпорядкування громад.

Режими роботи штучних водних об’єктів та водогосподарських систем встановлюються з метою забезпечення водою населення і галузей економіки з урахуванням екологічних вимог та інтересів усіх водокористувачів, безпечних умов життєдіяльності населення, захисту від шкідливої дії вод, захисту водних ресурсів від забруднення та виснаження.

Розроблення та встановлення режимів роботи штучних водних здійснюється відповідно до Порядку встановлення режимів роботи штучних водних об’єктів та водогосподарських систем, затвердженого наказом Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України від 20.01.2022 № 39 та наказу Державного агентства водних ресурсів України від 28.12.2022 № 149 «Про розроблення та встановлення режимів роботи водних об’єктів».

А тому закликаємо водокористувачів (орендарів водних об’єктів) Ізяславської міської територіальної громади дотримуватись в обов’язковому порядку режимів роботи водних об’єктів.

Разом з тим інформуємо, що при зміні гідрометеорологічної обстановки, за зверненням водокористувача при необхідності здійснення спорожнення (пониження рівня води) та за рішенням комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій можуть бути внесені зміни до встановлених режимів роботи водних об’єктів. За необхідності внесення змін до встановлених режимів роботи водних об’єктів, необхідно завчасно звертатись до Регіонального офісу водних ресурсів у Хмельницькій області (м.Хмельницький, вул.Соборна, 29, тел. (0382) 79-57-98, e-mail: rovrkhm@rovrkhm.gov.ua).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь