A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Вкотре переконуємось, наскільки високою може бути ціна свободи та незалежності нашої держави

Дата: 14.03.2024 22:00
Кількість переглядів: 258

За десять років ми, українці, вкотре переконалися, наскільки високою може бути ціна свободи та незалежності. Адже поряд з безмежною гордістю за нашу країну ми постійно відчуваємо нестерпний біль втрат – клята кремлівська орда прийшла на українську землю, щоб руйнувати і вбивати.

Вже тисячі душ відлетіли у вічність, щоб ми вільними могли продовжувати свій земний шлях. Серед них - наш земляк – 47-річний ізяславчанин, старший солдат, старший навідник гранатометного відділення взводу вогневої підтримки гірсько-штурмової роти гірського штурмового батальйону Рагімов Руслан Камілович. Не кожен зможе, дивлячись смерті у вічі, стояти пліч-о-пліч із побратимами, не боячись за своє життя – рятувати інших та мужньо боротися за свободу своєї країни. А наш земляк зумів… Та, на жаль, не судилось йому побачити довгоочікувану перемогу над підступним ворогом. 14 березня 2022 року спалахнула на небі зіронька душі Руслана. У його біографії було не так багато подій, проте він зробив чимало для своєї держави і народу своїм відданим служінням в рядах Збройних Сил України.

Щоб віддати данину пам’яті  нашого земляка, до місця його останнього спочинку у цей пам’ятний день прийшли рідні, друзі та небайдужі жителі Ізяславської міської територіальної громади. Присутні поклали квіти та хвилиною мовчання вшанували світлу пам’ять бійця.

Нічим не розрадити рідних та близьких Воїна, загиблого у пеклі війни, у якого попереду мало б бути довге і щасливе життя, якби не ті кляті кремлівські окупанти, що прийшли на поріг нашого дому цинічно знищувати все живе й неживе. Це наш спільний біль, спільна втрата і спільне горе.

Наші Новітні Герої не вмирають, вони просто відходять у вічність і захищають нас з Небес. Їхня душа відчувається в кожному нашому подиху, в кожному стукоті серця. Вони залишаються з нами – щоб ми пам’ятали, якою ціною заплачено за кожний ранок, за кожний день.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь