A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

За покликом серця!

Дата: 14.03.2024 10:16
Кількість переглядів: 100

Фото без опису

Наразі Україна переживає найбільше випробування у своїй новітній історії –збройну боротьбу з російським агресором за власну незалежність і територіальну цілісність.

10 років тому, в 2014-му, тисячі українців за покликом душі та серця взяли до рук зброю та пішли боронити Батьківщину, її суверенітет та незалежність.

А після повномасштабного вторгнення окупантів на територію України у 2022 році, ми вкотре відчули неосяжну силу добровольчого руху. Увесь Український народ в один день згуртувався, аби дати гідну відсіч ворогу.

Українські добровольці - справжні Герої України, які свідомо, не заради відзнак і нагород, а за покликом серця,  не чекаючи на мобілізацію, першими стали на захист Батьківщини (поповнили ряди Збройних Сил України, стали до лав територіальної оборони; а також ті, хто допомагає захисникам і готовий стати до їхніх лав завтра).

Ви, українські добровольці,– творці нової героїчної історії України. Ви - люди доброї волі - своїми героїчними вчинками та самовідданою службою постійно засвідчуєте, що ваша мужність та сила здатні подолати будь-які перешкоди! Цим самим, ви доводите усьому світові, що неможливо перемогти тих, хто стоїть на смерть заради перемоги над російським агресором. Ви – сила нескореної нації, за що низько вклоняємось вам!

Подвиг кожного оборонця – то вічна незагойна рана на серці не тільки рідних, а й всіх, кому болить Україна. Тож схилімо голови перед пам’яттю полеглих в бою, померлих від поранень. Не забуваймо ані на мить, яка висока ціна заплачена ними за незалежність і територіальну цілісність Батьківщини, за наше краще майбутнє.

Шануймо щоденний подвиг кожного, хто боронить рідну землю та її дітей, тих, хто продовжує вливатися в лави оборонців, аби стати єдиним міцним щитом для мирного населення, для всієї країни. Нехай же численні молитви українців створюють міцну броню навколо кожного нашого захисника.

З Днем українського добровольця, наші Титани!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь