Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

90 років далеко не кожному судилося зустріти в колі родини

Дата: 11.03.2024 14:25
Кількість переглядів: 340

 

90-річчя - дуже важлива подія,  адже далеко не кожному судилося зустріти настільки поважний вік в колі родини.

У цю погожу весняну днину, 09 березня, свій поважний 90-й ювілей відзначила поважна та знана жителька села Білижинці Двірецького старостинського округу, дитина війни та мати-героїня Чиншова Ганна Кирилівна.  

З квітами, подарунками і теплими привітаннями до неї завітали місцеві жителі старостинського округу. Почесні гості щиро віншували довгожительку подарунками, висловили свою шану та повагу, побажавши міцного здоров'я, життєвого оптимізму, божого благословіння, бадьорості духу, любові й підтримки від родини, та подякували іменинниці за нелегкий життєвий шлях і мудрість.

Не зважаючи на дуже поважний вік, у пам’яті Ганни Кирилівни назавжди закарбувалися важкі, зокрема воєнні, роки: холод, голод, нацисти, Друга світова війна, повоєнна відбудова. І навіть після звільнення села від окупантів, життя не стало легким – важка праця на колгоспних ланах, турбота про рідних. Разом з чоловіком виховали семеро дітей, за що отримала почесне звання «Мати-героїня». А  діти, у свою чергу, подарували їй десятьох онуків та дев’ятеро праонуків. На жаль, так склалася доля, що ювілярка похоронила двох діток та трьох онуків, серед яких наш 29-річний Новітній Герой Юрій Морозюк...

Та все ж життєві випробовування не зламали ювілярку. Завжди віддавала частинку своєї душі, допомагаючи тим, хто цього потребував. Наразі іменинниця тішиться кожному прожитому дню у колі великої й турботливої родини, яка завжди була надійним тилом та опорою в її житті.

Дружна родина – це найцінніше багатство кожної людини. Тож, можливо, саме в щирості та любові до найрідніших людей і криється секрет  довголіття нашої ювілярки.

Ми, сучасне покоління, маємо знати й поважати таких довгожителів і бути вдячними їм за кожну хвилину свого життя, адже ці люди пройшли такі труднощі і мають такий життєвий досвід, про що інколи навіть і не  здогадуємся.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь