A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Навіки повертається на Ізяславщину Воїн Світла Олександр Деркач

Дата: 06.03.2024 15:41
Кількість переглядів: 1332

Фото без опису

Завтра, 07 березня 2024 року навіки повертається на Ізяславщину Воїн Світла - 42-річний мешканець с.Поліське, командир бойової машини, командир механізованого відділення механізованого взводу механізованої роти Олександр Деркач, щоб нарешті знайти спочинок у нашому краю.  

У зв’язку із цим на території Ізяславщини у період до 07 березня 2024 року включно оголошено загальногромадську жалобу. На знак скорботи за воїном на будівлях та спорудах місцевого самоврядування буде приспущено державні прапори, а також обмежено проведення розважально-танцювальних заходів на території громади, заборонено звучання розважальної музики у закладах торгівлі та громадського харчування.

Маршрут кортежу із загиблим воїном пролягатиме орієнтовно о 10.00 год. (точніший час прибуття буде додатково поінформовано) через місто Ізяслав (при в’їзді у місто від м.Шепетівка, по вулицях Незалежності, Грушевського, Шевченка, М.Микитюка) та села громади до дому бійця (с.Поліське), де цього ж дня о 12.00 год. відбудеться церемонія прощання із Олександром. Далі – заупокійна служба за Новітнім Героєм у місцевому храмі. По завершенню траурна хода рушить до місцевого кладовища, де і відбудеться обряд поховання.

Наші безстрашні захисники воюють у надважких умовах, чоловіки і жінки героїчно жертвують своїм життям заради виживання цілої країни. А тому закликаємо громадськість Ізяславщини спільною молитвою віддати шану та провести в останню путь Воїна Світла «живим коридором» з українською символікою. Ми зобов'язані віддати належну і, на жаль, останню шану нашому оборонцю...


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь