A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Стартує прийом проєктів від мешканців Ізяславщини у рамках громадського бюджету на 2024 рік

Дата: 06.03.2024 08:38
Кількість переглядів: 167

Фото без опису

 

З 06 березня 2024 року стартує прийом проєктів від мешканців Ізяславської міської територіальної громади  у рамках громадського бюджету на 2024 рік. Подавати проєкти - до 05 квітня 2024 року включно.

Кошти громадського бюджету спрямовуються на реалізацію кращих проєктів розвитку громади, які надійшли до Ізяславської міської ради від мешканців Ізяславщини. Подані проєкти повинні відповідати пріоритетам розвитку громади та бути спрямованими, зокрема, на поліпшення комфорту проживання мешканців та естетичного вигляду території громади, сприяти соціально-економічному, культурному і просторовому розвитку, впровадженню сучасних інноваційних проєктів в усіх сферах життєдіяльності громади (не пов’язані з поточною роботою у відповідних галузях та сферах діяльності та поточним утриманням бюджетних установ).

У  випадку, якщо реалізація проєкту передбачає використання земельної ділянки, приміщення чи об’єкту, вони повинні належати до комунальної власності.

За необхідності виконавчі органи міської ради консультують авторів з питань підготовки проєктів.

Обсяг видатків, що планується спрямувати на реалізацію проєктів у поточному році – 400 тис. грн. Орієнтовна вартість проєкту не повинна перевищувати 50% суми загального обсягу громадського бюджету на відповідний бюджетний рік.

Проєкт подається особисто автором проєкту за формою (Додаток 1 до Положення):

в електронному вигляді (через Е-сервіс «Громадський бюджет») - Інструкція з подання проєктів;

у паперовому вигляді: здійснюється в пунктах супроводу та голосування:

м. Ізяслав, вул. Незалежності, 43 (фінансове управління Ізяславської міської ради (другий поверх), відповідальна особа – Шашок Наталія Сергіївна, головний спеціаліст відділу бухгалтерського обліку, звітності та господарського забезпечення фінансового управління Ізяславської міської ради;

м. Ізяслав, вул. Грушевського, 5 (приміщення Ізяславської міської ради (другий поверх), відповідальна особа – Баско Ольга Миколаївна, головний спеціаліст відділу організаційно-кадрової роботи апарату виконавчого комітету Ізяславської міської ради).

Графік прийому проєктів співпадає з графіком роботи міської ради (щодня крім вихідних з 08:00 год. до 17:15 год., п’ятниця – з 08:00 год. до 16:00 год., обідня перерва – з 12:00 год. до 13:00 год.).

Більш детально з описом категорій проєктів та іншими деталями можна ознайомитись у Положенні про громадський бюджет в Ізяславській міській територіальній громаді, ухваленого рішенням Ізяславської міської ради від 30.11.2021 р. №18.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь