A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Звернення Ізяславського міського голови з нагоди Дня визволення міста та громади від нацистських загарбників

Дата: 05.03.2024 09:36
Кількість переглядів: 173

Фото без опису

Шановні жителі Ізяславщини!

Сьогодні визначний день в історії нашого міста та громади. 80 років минуло з того дня, як наше рідне місто та Ізяславщина були визволені від нацистських загарбників під час Другої світової війни, а для багатьох оборонців ізяславська земля стала останнім місцем вічного спокою.

Це свято «зі сльозами на очах» об’єднує всі покоління мешканців: тих, хто боровся за наше місто й громаду на полі бою, в лісах, криївках, підпіллі та потім піднімав його з руїн, і тих, хто вклав в його нинішній вигляд свою працю й талант, зберігав і примножував славні традиції батьків та дідів.

Скільки б не минуло часу, чи навіть десятиліть, скільки б не змінювалося покоління, але пам'ять про ті буремні роки, коли здригалася рідна земля, горіли населені пункти громади, гинули тисячі мирних жителів, назавжди залишиться в наших серцях.

Це наша історія, це історія та життя наших пращурів, які разом із своїми генами передали нам свою хоробрість, мудрість, почуття любові до своєї землі та бажання самовіддано її захищати.

Сьогодні наша Держава знов у вогні. Хіба наші діди-прадіди могли про таке подумати? Проте реальність жорстока. Україна звільняє свої землі від нових нацистів – російських окупантів, які розтоптали нашу спільну історію своїм підступним широкомасштабним воєнним вторгненням.   

Сучасні захисники України - наші земляки  виявились гідними слави своїх дідів та прадідів. Для них найвищим законом буття є і залишиться захист рідної України, її свободи і незалежності, українських звичаїв та традицій, своєї Богом даної землі, майбутніх поколінь.

Низький уклін та щира вдячність усім, хто зі зброєю в руках боровся за нашу громаду та Вітчизну у минулому та сьогодні, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога багато років тому та наближає зараз розгром окупанта.

Слава Україні! Слава її Героям!

З найщирішими побажаннями довгоочікуваної Перемоги і миру,

міський голова Сергій Шлегель


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь