A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

На Ізяславщині благодійники роздали гуманітарні набори переселенцям

Дата: 04.03.2024 11:22
Кількість переглядів: 295

Фото без опису

Минулої п’ятниці на території Ізяславщини відбулася благодійна акція для внутрішньо переміщених осіб, котрі знайшли прихисток вдалині від домівки. Всі переселенці - із регіонів активних бойових дій та прилеглих територій. Та й переважна більшість із них – це малозабезпечені сім’ї  з малими дітьми, котрі перш за все потребують турботи, догляду, харчування та гігієни.

Для допомоги людям, які переживають складні життєві обставини, волонтерська команда у складі активістів організації молоді ППО ВП ХАЕС видала гуманітарну допомогу у вигляді харчових продуктів. Загалом отримано переселенцями 400 наборів. Один продуктовий набір розрахований для двох-трьох осіб. До благодійного пакунку увійшли найнеобхідніші поживні та ситні продукти тривалого зберігання.  

Вся надана допомога розподілена між сім’ями переселенців при наявності документів, які підтверджують статус внутрішньо переміщеної особи. Так, така допомога хоч незначна, та все ж частинка турботи та підтримки у вигляді необхідних наразі речей для біженців та своїх дітей.

До слова, волонтерська команда у складі активістів організації молоді ППО ВП ХАЕС регулярно відвідує з гуманітарною місією Ізяславщину. Завдяки такій підтримці переселенці зізнаються, що справлятися із теперішніми викликами стає дещо легше.

Дякуємо благодійникам за підтримку та небайдужість. Разом піклуємося про великих та маленьких українців нашої непереможної та вільної держави. І разом ми можемо творити ще більше добра!

Також нагадуємо, що у приміщенні комунальної установи "Центр надання соціальних послуг" Ізяславської міської ради функціонує «соціальний гардероб», де переселенці та особи, котрі опинились у скрутному становищі, у будні (08.00-16.00 год.) мають можливість підібрати собі речі (одяг, взуття). Крім того, для малечі є в наявності різноманітні іграшки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь