A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Про важливе із засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 01.03.2024 15:48
Кількість переглядів: 128

Фото без опису

Цими днями відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради, на якому розглянуто ряд питань порядку денного, що охоплюють різні сфери життєдіяльності громади.

Серед ключових питань – схвалення рішення про затвердження Плану цивільного захисту на особливий період Ізяславської міської територіальної громади. Він необхідний для належної координації роботи органів управління та сил з реагування на загрозу та виникнення надзвичайних ситуацій, зниження можливості загибелі людей, зменшення матеріальних витрат, організації задоволення першочергових потреб постраждалого населення. До речі, План вводитиметься в дію у разі загрози виникнення або виникнення надзвичайної ситуації згідно з Порядком класифікації надзвичайних ситуацій за їх рівнями.

Наступний блок питань стосувалось утворення відповідних комісій та оновлення складу комісій.

Отже, з метою забезпечення можливості оформлення субсидій мешканцям, які використовують для обігріву житлових будинків (квартир) побутові електроприлади утворено комісію з обстеження стану зовнішньо- і внутрішньобудинкових електромереж на території Ізяславщини та  затверджено Положення про цю комісію й форму акта обстеження стану зовнішньо- і внутрішньобудинкових електромереж житлових будинків (квартир) на їх відповідність вимогам нормативно-правових актів на території громади.  Зокрема члени виконкому ухвалили рішення про утворення комісії з питань безоплатної передачі в комунальну власність  Ізяславської міської територіальної громади державного майна та затвердили її  склад.

У зв’язку із кадровими змінами в Ізяславській міській раді було оновлено склад постійно діючої комісії із встановлення факту отруєння бджіл на території Ізяславської міської територіальної громади та опікунської ради при виконавчому комітеті Ізяславської міської ради.

У ході роботи засідання зокрема були обговорені питання щодо видалення зелених насаджень на території громади; затвердження інформаційних карток адміністративних послуг у сфері декларування та реєстрації місця проживання (перебування) фізичних осіб, які надає загальний відділ апарату виконавчого комітету міської ради; внесення змін до рішення виконавчого комітету від 14 лютого 2024 року № 39 «Про організацію громадських робіт, що належать до суспільно корисних, на території Ізяславської міської територіальної громади на 2024 рік». Також прийнято ряд рішень соціальної сфери (подання органу опіки та піклування; надання дозволу на вчинення правочину (укладення договору про поділ спадкового майна після смерті чоловіка між його дружиною та малолітнім сином)).

Насамкінець присутніми учасниками зібрання обговорено та прийнято рішення стосовно надання допомоги особі на поховання її родича, а також осіб, які загинули (померли) внаслідок збройної агресії російської федерації. 

З усіх питань порядку денного прийняті відповідні рішення, з якими можна буде ознайомитися на сайті міської ради, відповідно до чинного законодавства.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь