A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Глибоким смутком оповита знову Ізяславщина

Дата: 28.02.2024 17:24
Кількість переглядів: 3210

Фото без опису

Чорна звістка з новою силою сколихнула нашу громаду. На жаль, ця кривава війна забирає з наших лав найкращих і найвідданіших… І не лише на фронті…

Стало відомо, що 26 лютого 2024 року навічно зупинилось гаряче серце демобілізованого воїна, мешканця с.Зубарі Білівського старостинського округу Гончарука Романа Івановича.

Наш 30-річний оборонець – старший солдат по мобілізації у важкий для країни час без вагань став на її захист. З 2016 року  захищав   молодий юнак суверенітет України, там, де особливо «гаряче», внаслідок чого неодноразово отримував поранення. Та щоразу повертався до своїх побратимів на передову, щоб жоден ворог не паплюжив українську землю. З перших днів служби опановував професію стрільця-піхотинця, навідника. Навіть був командиром танка.

Проте після повномасштабного вторгнення окупантів на територію України отримав надто важкі поранення під час виконання бойових завдань.

Лікарі медичних закладів намагались повернути у стрій воїна, проте їхні зусилля не дали результатів. На превеликий жаль, Україна втратила  свого Героя… До останнього свого подиху Роман був вірним обов’язку захищати свою Батьківщину.

Ми можемо навчитися миритися з усіма її наслідками, та навчитися жити «БЕЗ» - практично неможливо. Сім’я залишилася без турботливого сина, люблячого брата, коханого чоловіка та гарного батька. 

У ці гіркі хвилини щиро поділяємо горе родини, разом із всією громадою схиляємо голови у глибокій скорботі. Із сумом у серці пам’ять про незабутній подвиг нашого земляка завжди житиме в серцях кожного із нас. Вічна шана та доземний уклін оборонцю.

29 лютого о 12.00 год. усі  небайдужі громадяни села Зубарі Білівського старостинського округу  зможуть провести Воїна Світла  «живим коридором» з українською символікою до останнього місця його спочинку. Заупокійна служба відбудеться у сільському місцевому храмі. Ми зобов'язані віддати належну і, на жаль, останню шану земляку...


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь