A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Спортивні здобутки наших спортсменів

Дата: 21.02.2024 11:26
Кількість переглядів: 211

Фото без опису

Нещодавно відбулись спортивні змагання з кількох видів спорту, а саме: волейболу, легкої атлетики та футзалу. У цих змаганнях брали участь й вихованці Ізяславської дитячо-юнацької спортивної школи . Усі показували високий спортивний клас, радуючи майстерністю. Але змагання – це азарт і очікувана перемога.  Отже, які ж здобутки наших спортсменів?

17 лютого в м.Старокостянтинів відбулися змагання з легкої атлетики з нагоди пам'яті Героя України, Героя Небесної Сотні С.М. Бондарчука та захисників України. У програмі зі стрибків у висоту Ізяславську ДЮСШ представляли легкоатлети під керівництвом тренерів-викладачів Калашнік Л.В. та Мазуренка Р.А. Найкращі результати показали вихованці Ізяславської дитячо-юнацької спортивної школи:

1-місце з результатом 155см посів Черватюк Захар

2-місце з результатом 130см посів Чудюк Юрій

 

На хвилі спортивного позитиву 16-17 лютого 2024 року відбулись змагання з футзалу «Кубок Мала» в м.Коростень (Житомирська обл.) серед юнаків 2010 років народження та молодших. Участь у них взяли вісім команд, серед яких й Ізяславщина. Нашу команду  спортсменів підготував до змагань тренер-викладач Ізяславської дитячо-юнацької спортивної школи Микола Бойчук. У ході запеклої боротьби у фіналі зустрілися команди МАЛ та Ізяславської ДЮСШ, де долю зустрічі вирішила серія післяматчевих пенальті, в якій із рахунком 3:1 перемогла команда МАЛ Коростень. Проте вихованець Ізяславської ДЮСШ Поліщук Артем був нагороджений цінною статуеткою у номінації «Кращий гравець» турніру.

 

А 18 лютого 2024 року в спортивному залі Ізяславської дитячо-юнацької спортивної школи відбувся груповий етап чемпіонату Хмельницької області з волейболу серед дівчат 2009 років народження та молодші. Змагання проходили за коловою системою, в якій взяли участь чотири команди: Ізяславської ДЮСШ, Славутської ДЮСШ, Красилівської ДЮСШ, Старокостянтинівської ДЮСШ, де дві кращі команди виходили в основну сітку змагань. Нашу команду представляли спортсменки під керівництвом тренера-викладача Дукача Д.В. Їх боротьба була не менш запеклою. На жаль, Ізяславщина не здобула призове місце, проте  учасники змагань проявили неабияку наполегливість та майстерність для здобуття перемоги.

Фото без опису

Тож вітаємо вихованців  Ізяславської дитячо-юнацької спортивної школи з чудовими виступами та бажаємо нових успіхів й спортивних перемог.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь