Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Душа Новітнього Героя палає героїчним жовто-блакитним полум’ям

Дата: 17.02.2024 10:53
Кількість переглядів: 416

Після повномасштабного вторгнення російського окупанта на територію України, як і у 2014 році, тисячі простих українців стали солдатами сво­го народу. Звичайні мирні люди. Кожен із них мали свою сім`ю, батьків, друзів, захоплення, свої симпатії і свої невідкладні справи. Але поклик їхньої душі саме в цей час призвав їх до боротьби за вільну, демократичну, чесну Україну.

Та, на жаль, за заповітну споконвіку мрію українського народу відважні воїни платять надвисоку ціну — власне життя. Одним із них був наш Новітній Герой - солдат, механік-водій гірсько-штурмового відділення гірсько-штурмового взводу гірсько-штурмової роти Дячук Сергій Миколайович. Смерть забрала його 16 лютого 2023 року під час виконання бойового завдання на Донеччині.

Минає рік від дня загибелі нашого оборонця. Скорботний, важкий, тривожний… Тепер вже ніколи не переступить поріг своєї домівки, вже ніколи не обійме своїх рідних. Ніколи вже не побачить мати свого синочка, не зустріне з далекої дороги, в яку проводжала захищати Вітчизну. Тепер йому навіки 32 ...

Аби вшанувати світлу пам’ять воїна, до місця його останнього спочинку – Алеї почесних поховань м.Ізяслав прийшли рідні, друзі, небайдужі жителі Ізяславської міської територіальної громади. Розділяючи з рідними скорботу та біль втрати, присутні вшанували пам’ять Сергія та всіх полеглих захисників України хвилиною мовчання, поклали квіти до могили воїна та теплими словами згадували його.

Наш мужній воїн прожив зовсім коротке, проте свідоме життя справжнього чоловіка та щирого патріота України. Уся Ізяславщина розділяє біль втрати родини загиблого воїна та завжди пам’ятатиме свого Новітнього Героя, який віддав життя, захищаючи Батьківщину. Адже Герої не вмирають! Вони назавжди у наших серцях як приклад патріотизму, незламності духу, самопожертви та безмежної любові до України! Їхні душі палають героїчним жовто-блакитним полум’ям!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь