A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Проведено групову консультацію у центрі пробації

Дата: 05.02.2024 16:31
Кількість переглядів: 175

Фото без опису

5 лютого відбулася групова консультація для осіб, які перебувають на обліку Шепетівського районного сектору № 2 філії Державної установи «Центр пробації»  у Хмельницькій області. Участь  у заході взяли провідний інспектор  Шепетівського районного сектору № 2 ДУ «Центр пробації у Хмельницькій області» Вадим Левченко, провідний фахівець із соціальної роботи КУ «Центр надання соціальних послуг» Ізяславської міської ради Юлія Потюк, юрист сектору «Ізяславського бюро правової допомоги» Шепетівського  місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Зоя Гонтарук, кар’єрний радник Ізяславського відділу Шепетівської філії Хмельницького обласного центру зайнятості Тетяна Франчук.

Вадим Левченко звернув увагу на те, що більшість осіб, які перебувають на обліку в центрі пробації, не мають роботи. Часто причиною цього є зловживання спиртними напоями, і, як наслідок, відсутність самодисципліни та мотивації до практичної діяльності і працевлаштування.

Юлія Потюк надала інформацію  про види соціальних послуг, які можна отримати в КУ «Центр надання соціальних послуг». Адже, на жаль, часто особи, особливо із сільської місцевості, які мають проблеми із законом, не знають, що на території громади існують організації, які можуть надавати допомогу у вирішенні наявних складних життєвих обставин.

Тетяна Франчук ознайомила із наявними вакантними посадами  в Ізяславській територіальній громаді. Приємним є той факт, що є вільні посади для працевлаштування саме для осіб чоловічої статі.

Зоя Гонтарук поінформувала про роботу  сектору «Ізяславського бюро правової допомоги» Шепетівського  місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Адже особи, які мають проблеми із законом, мають право на отримання безкоштовної правової допомоги, та, за потреби, безкоштовного представника з боку адвоката.

 

За матеріалами КУ «Центр надання соціальних послуг»

Ізяславської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь