A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Вкотре горе і смуток чорним крилом накривають Ізяславщину

Дата: 05.02.2024 14:07
Кількість переглядів: 5653

Вкотре горе і смуток чорним крилом накривають Ізяславщину.

Кривава війна обірвала життя ще одного нашого земляка – 53-річного жителя с.Білогородка, оператора відділення управління командира батареї реактивної артилерійської батареї Гринчука Володимира Васильовича.

Смерть забрала нашого вольового та мужнього воїна 30 січня 2024 року в одній із  найгарячіших точок цієї війни – на Донеччині. Весь цей період  оборонець вважався зниклим безвісти. У рідних бійця жевріла надія, проте дива не трапилося. Нарешті знайшовся, та, на жаль, мертвим…

Важко знайти слова втіхи для рідних, неможливо заспокоїти біль та гіркоту втрати. Кожен загиблий воїн – це шрам на душі кожного з нас.

06 лютого 2024 року навіки повертається на малу Батьківщину воїн-земляк, щоб нарешті знайти спочинок у рідному краю.

У зв’язку із цим на території Ізяславщини у період з 05 по 07 лютого 2024 року включно оголошено  триденну загальногромадську жалобу. На знак скорботи за воїном на будівлях та спорудах місцевого самоврядування буде приспущено державні прапори, а також обмежено проведення розважально-танцювальних заходів на території громади, заборонено звучання розважальної музики у закладах торгівлі та громадського харчування.

Маршрут кортежу із загиблим воїном пролягатиме орієнтовно о 10.00 год. (точніший час прибуття буде додатково поінформовано) через місто Ізяслав (при в’їзді у місто від м.Шепетівки, по вулицях Незалежності, Грушевського, Шевченка, М.Микитюка) через село Клубівка до рідного дому бійця в село Білогородка, де цього ж дня відбудеться церемонія прощання із Володимиром. Далі – заупокійна служба за Новітнім Героєм у місцевому храмі с.Білогородка. По завершенню траурна хода рушить до місцевого кладовища, де і відбудеться обряд поховання.

Наші безстрашні захисники воюють у надважких умовах, чоловіки і жінки героїчно жертвують своїм життям заради виживання цілої країни. А тому закликаємо громадськість Ізяславщини спільною молитвою віддати шану та провести в останню путь Воїна Світла «живим коридором» з українською символікою. Ми зобов'язані віддати належну і, на жаль, останню шану нашому оборонцю...

У цей важкий час приносимо щирі співчуття рідним і близьким оборонця, розділяємо ваш біль та у скорботі й молитві низько схиляємо голови, вшановуючи подвиг вірного захисника України.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь