A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Смерть не зможе зруйнувати те, що залишив після себе Воїн Світла, – це добрі справи та світлу пам’ять про себе

Дата: 02.02.2024 15:33
Кількість переглядів: 323

Фото без опису

Сьогодні, 02 лютого, минає рік як наша громада відчула гіркоту втрати оборонця - навідника 2 мотопіхотного відділення 1 мотопіхотного взводу, 2 мотопіхотної роти, солдата Дембовського Григорія Ірадіоновича. Воїн - 55-річний мешканець Херсонщини, полишивши свою родину у безпечному місці – на території Мислятинського старостинського округу, вирушив боронити українську землю від російських окупантів. Проте під час виконання останнього бойового завдання на Донеччині загинув. Обірвалося життя справжнього патріота, Воїна, який сумлінно виконував свій громадянський і військовий обов’язок, виявив стійкість і мужність у цій безжальній боротьбі. 

У річницю загибелі бійця вдячними мешканцями Мислятинського старостинського округу було віддано гідну шану світлій пам’яті захисника України покладанням квітів та хвилиною мовчання на останньому місці його спочинку.

Фото без описуМинає рік від дня його загибелі, проте миру на Україні ще немає. Хто міг подумати, що у ХХІ столітті на українській землі трапиться таке лихо, що в серці Європи будуть гинути люди, захищаючи свою Батьківщину? Сьогодні ідуть з життя найкращі, навіки перестають битися їхні патріотичні серця.   Ми не маємо права забути бодай одне ім’я тих, хто віддав своє життя за нас, за наше майбутнє. І наш священний обов’язок зробити все можливе, щоб жертва Григорія Дембовського та інших Новітніх Героїв не була марною, щоб прапор України гордо майорів над вільною та мирною Україною.

Пам’ять про Григорія  Ірадіоновича живе і житиме вічно в його героїчних вчинках, патріотизмі, жертовності і любові до України.

Герої не вмирають! Вічна йому слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь