A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Про основне із засідання сесії міської ради

Дата: 02.02.2024 13:58
Кількість переглядів: 366

Фото без опису

 

Цими днями під керівництвом міського голови Сергія Шлегеля відбулася чергова сесія міської ради.

Розпочалось пленарне засідання із представлення новопризначеного т.в.о.начальника третього відділу Шепетівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Малярчука Сергія Миколайовича, у ході якого він висловив сподівання на плідну співпрацю у подальшому.

Далі депутати перейшли до розгляду питань порядку денного. Усі порушені питання були попередньо детально розглянуті місцевими обранцями на засіданнях постійних комісій міської ради.

У ході пленарного засідання заслухано інформацію, яку представила прокурор Шепетівської окружної прокуратури Гучинська Ірина, про результати діяльності Шепетівської окружної прокуратури з місцем дислокації в м.Ізяслав за 2023 рік. Крім того, заслухано та взято до відома звіти старост Білівського, Білогородського, Ріпківського та Щуровецького старостинських округів про проведену ними роботу в минулому році.

Одним із прийнятих рішень затверджено звіт про виконання бюджету Ізяславської міської територіальної громади за 2023 рік, представлений  начальником фінансового управління Ізяславської міської ради Сергієм Журавлем. За звітний період до бюджету Ізяславської міської територіальної громади за рахунок усіх джерел надійшло доходів в сумі 292 626 122 грн., в тому числі до загального фонду – 272 559 921 грн., при плані 266 915 176 грн., що становить 102,1% до затвердженого плану, до спеціального фонду надійшло   20 066 201 грн., при уточненому  річному  плані  10 500 322 грн., або 191,1%. Видаткова частина загального фонду місцевого бюджету за 2023 рік виконана в обсязі 256 129 479 грн., що становить 96,9 % до уточнених річних призначень.

Основним бюджетоутворюючим джерелом доходів міського бюджету є податок на доходи фізичних осіб, питома вага якого в загальних надходженнях становить 62,1%.

Бюджет територіальної громади є основним інструментом реалізації її прав на автономне вирішення питань місцевого господарювання. Адже саме з місцевих бюджетів здійснюється фінансування закладів освіти, культури, охорони здоров’я населення; здійснюються видатки на соціальний захист та допомогу населенню. Саме від того, наскільки бюджет забезпечений достатніми фінансовими ресурсами, залежить якість та повнота надання базових соціальних та адміністративних послуг населенню, умови розвитку відповідних територій.

Крім того, з метою налагодження двосторонньої співпраці та партнерських відносин місцеві обранці своїми рішеннями погодили підписання Меморандуму із громадською організацією «Об’єднаних захисників України та їх родин» та Угоди із Ізяславським відділом Шепетівської філії Хмельницького обласного центру зайнятості.

У ході зібрання також були ухвалені рішення щодо виплати матеріальної допомоги на лікування мешканцям громади; перейменування вулиці Наголюка в селі Поліське на вулицю Михайла Кривинюка; низка рішень, пов’язаних з врегулюванням питань управління майном комунальної власності, питань у сфері земельних правовідносин та ін. 

З результатами поіменного голосування та рішеннями можна ознайомитися на офіційному сайті Ізяславської міської ради в рубриці https://izyaslav-miskrada.gov.ua/docs/1593635/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь