A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Про важливе із засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 29.01.2024 14:11
Кількість переглядів: 249

Фото без опису

Минулої п’ятниці під керівництвом міського голови Сергія Шлегеля відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради.

Цього разу на зібранні обговорювались загалом питання житлово-комунальної сфери громади.

З метою задоволення потреб населення та суспільного виробництва у послугах із збирання й вивезення побутових відходів на території Ізяславщини та визначення виконавця цих послуг, який може забезпечити виконання обов’язків на відповідному рівні, присутні члени виконкому ухвалили  рішення стосовно проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових твердих та рідких відходів на території громади 29 лютого поточного року. Окрім того, цим же рішенням затвердили персональний склад конкурсної комісії, Положення про конкурсну комісію та конкурсну документацію на визначення виконавця здійснення операцій із збирання та перевезення рідких побутових відходів.

У зв’язку із кадровими змінами в Ізяславській міській раді було оновлено склад комісії з питань з питань евакуації населення громади у випадку загрози і виникнення надзвичайних ситуацій.

Наступне питання порядку денного стосувалось надання дозволу ТОВ «Газорозподільні мережі України» в особі Ізяславської дільниці Хмельницької філії ТОВ «Газорозподільні мережі України» на порушення об’єкту благоустрою для проведення робіт, пов’язаних з розриттям дорожнього покриття дороги до під’їзду будинку по вул. Незалежності,  11 в м.Ізяслав. У рамках засідання ухвалено рішення про надання цього дозволу, що діятиме до 24.02.2024 року. Зокрема заявника зобов’язано  дотримуватись вимог Правил благоустрою території населених пунктів Ізяславщини та після виконання робіт привести власними силами об’єкт благоустрою  у належний стан.

Також своїми рішеннями члени виконкому надали дозвіл на розміщення у м.Ізяслав зовнішньої реклами ТОВ «АТБ-маркет» строком на 2 (два) роки;  погодили КП «Ізяславтепломережа» вчинення правочину (укладення договору на закупівлю послуги з централізованого водопостачання вартістю 99 969, 00 грн.); затвердили списки працівників Замкової виправної колонії (№ 58), які перебувають  на квартирному обліку за місцем роботи станом на 01 січня 2024 року (загальної черги, в кількості 7 сімей; осіб, які користуються правом першочергового одержання жилих приміщень, в кількості 3 сім'ї).

Насамкінець присутніми учасниками зібрання обговорено та прийнято рішення стосовно надання допомоги особі на поховання її родича, а також осіб, які загинули (померли) внаслідок збройної агресії російської федерації. 

З усіх питань порядку денного прийняті відповідні рішення, з якими можна буде ознайомитися на сайті міської ради, відповідно до чинного законодавства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь