A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

27 січня - Міжнародний день пам'яті жертв Голокосту

Дата: 27.01.2024 10:58
Кількість переглядів: 130

Фото без опису

Сьогодні, 27 січня, у всьому світі вшановують Міжнародний день пам'яті жертв Голокосту. Голокост – це спільний біль для представників народів усього світу, яким випала гірка доля пройти крізь тенета нацистських творців доктрини знищення квітучої еліти патріотів.

Дату 27 січня обрали не випадково. Саме цього дня 1945 року війська 1-го Українського фронту звільнили один із найбільших таборів смерті – Аушвіц-Біркенау.

Тільки в окупованій Україні за етнічну приналежність в ті роки нацисти позбавили життя понад 1,5 млн.осіб., понад 60% євреїв. Майже повністю були знищені єврейські громади Галичини, Поділля та Волині …

На жаль, у ХХІ столітті, після вторгнення російських окупантів на територію України це жахіття знову повторюється. Дискримінація, масові страти, катування, депортація - все це ми бачимо на тимчасово захоплених територіях нашої країни. І все це через нашу етнічну приналежність. Рашизм несе загрозу не лише для України, а й для всього світу. На будь-який прояв ненависті та нетерпимості до національної, расової належності, релігійних вподобань треба давати рішучу відповідь. Щоб ніколи знову таке не відбулося. Пам’ятаючи про жертв Голокосту, робімо все, аби зупинити російську навалу. Єднаймо зусилля всього вільного світу для досягнення цієї спільної мети. Це буде гідним вшануванням невинно убитих, як тоді, у часи Голокосту, так і в наші часи, в Україні!

А Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту, у свою чергу, має нагадувати усім тиранам і агресорам сьогоднішнього світу про небезпечність і наслідки їхніх дій. Що усі вони понесуть покарання за свої нелюдські вчинки.

Схиляємо голову перед пам'яттю невинних жертв та дякуємо усім тим, хто захищає людське життя сьогодні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь