Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Соборність – це те, що робить нас українцями!

Дата: 23.01.2024 17:01
Кількість переглядів: 196

Фото без опису

Дата «22 січня 1919 року» навіки вкарбувалося в історію українського народу як визначна подія, яка ознаменувала собою здійснення віковічних мрій багатьох поколінь українців. Саме в цей день проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки.

І нинішня російсько-українська війна вкотре доводить важливість тієї вікопомної події. В умовах сьогодення, коли  наша держава перебуває у стані війни із російськими окупантами, по-новому відкриваємо для себе неоціненність скарбу жити у вільній, суверенній державі, адже воля – найвище досягнення нації, набуте найкращими синами й доньками різних поколінь найбільшою ціною – життям, інтелектом, непосильною працею, молитвами і вічною боротьбою.

Фото без описуЗ метою вшанування багатовікової історії національного державотворення, засвідчення поваги до подвигу борців за свободу, незалежність і територіальну цілісність, консолідації історичної пам’яті нації, на території Ізяславщини проведено низку пізнавальних  інформаційно-просвітницьких тематичних заходів. Усі вони сприяли усвідомленню того, що лише в єдності дій та соборності душ ми можемо досягти величної мети – побудови духовно багатої, вільної та демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки.

Свято Соборності є дуже важливим для нас, українців, бо воно нагадує про найголовніший урок нашої спільної історії: в єдності – сила, в розділенні – поразка.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь