Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Напередодні сесії відбулося засідання виконкому Ізяславської міської ради

Дата: 17.01.2024 09:05
Кількість переглядів: 388

Фото без опису

15 січня члени виконавчого комітету Ізяславської міської ради, зібрались на перше у новому році засідання, яке відбулося під керівництвом міського голови Сергія Шлегеля. У ході зібрання  було розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади.

Частина проєктів рішень стосувались структури, штатної чисельності, графіків роботи, фінансового планування на поточний рік окремих комунальних підприємств, котрі перебувають у підпорядкуванні міської ради, а також планування роботи структурних підрозділів органу місцевого самоврядування.

З метою вирішення питань, пов'язаних із реалізацією державної політики у сфері забезпечення та захисту прав внутрішньо переміщених осіб, сприяння діяльності територіальної громади у розвитку ефективних механізмів їх адаптації та інтеграції створено Раду з питань внутрішньо переміщених осіб, а також затверджено її Положення.

Окрім того, з метою розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України члени виконкому затвердили персональний склад комісії з розгляду вищезгаданих питань, а також Положення про цю комісію.

Для належної організації проведення подальших заходів загальної мобілізації на території громади  було ухвалено рішення про створення пункту збору Ізяславської міської ради, організацію оповіщення, збору і відправки мобілізаційних ресурсів під час мобілізації в особливий період.

Також своїми рішеннями члени виконкому затвердили Перелік об’єктів та видів суспільно корисних оплачуваних робіт для осіб, на яких судом накладене адміністративне стягнення у виді суспільно корисних робіт, на території Ізяславської міської територіальної громади  у 2024 році, а також Перелік об’єктів та видів суспільно корисних робіт для відбування порушниками та засудженими особами до покарання у виді громадських робіт на території Ізяславщини у поточному році.

Далі присутні учасники перейшли до блоку питань соціальної сфери. У рамках засідання ухвалено рішення про: надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів; надання дозволу на вчинення правочину (укладення договору купівлі-продажу будинку, укладення договору дарування частини житлового будинку на користь малолітніх дітей), затвердження висновку про визначення місця проживання дитини; повернення малолітніх дітей на виховання, проживання та утримання матері.

Наступний блок питань стосувався житлово-комунальної сфери: про надання дозволів КП «Житлокомунсервіс» Ізяславської міської ради на видалення зелених насаджень (аварійних, фаутних, сухих та тих, які загрожують падінням майну та здоров’ю громадян); а також дозволів КП «Ізяславводоканал» Ізяславської міської ради на порушення об’єктів благоустрою для проведення робіт із заміни водопровідних труб системи централізованого водопостачання, земляних робіт або монтажних робіт, пов’язаних з розриттям дорожнього покриття на територіях вулиць О.Кобилянської, 1 Грудня та провулків О.Кобилянської, Залізничний міста Ізяслав.

У межах засідання були опрацьовані й інші питання, у яких йшлося про розгляд скарги на постанову по справі стосовно  адміністративного правопорушення; затвердження висновку незалежної оцінки про вартість об’єкта комунальної власності.

Насамкінець учасниками зібрання обговорено та прийнято рішення стосовно надання допомоги особам на поховання їх рідних, а також осіб, які загинули (померли) внаслідок збройної агресії російської федерації. 

З усіх питань порядку денного прийняті відповідні рішення, з якими можна буде ознайомитися на сайті міської ради, відповідно до чинного законодавства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь