Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Інтереси та права дітей мають стояти на першому місці

Дата: 16.01.2024 09:47
Кількість переглядів: 203

Фото без опису

 

Кожна дитина потребує піклування і відчуття своєї необхідності. Адже ці чинники впливають на здоровий розвиток дитини, формування її особистості, моральних та етичних норм. Проте, не всі батьки цим переймаються. Вони ухиляються від виконання батьківських обов’язків, ведуть антигромадський спосіб життя й не створюють належних умов для виховання та проживання своїм дітям. З їх вини їхні чада опиняються в складних життєвих ситуаціях.

Коли постає питання доцільності позбавлення таких безвідповідальних батьків прав на участь у вихованні їхніх дітлахів, то винуватці намагаються не допустити цього. 

Питання можливості повернення малолітніх дітей у свою родину вивчалось на засіданні комісії з питань захисту прав дітей при Ізяславській міській раді, котре відбулось під керівництвом заступника міського голови Лесі Божко. Зокрема вивчалось питання щодо доцільності визначення місця проживання малолітньої дитини з батьком. Принципово та виважено члени комісії підходили до розгляду цих питань, з'ясовувались факти і обставини.

Як зазначила очільниця комісії: «Діти – це наше майбутнє і залишатись осторонь їхніх проблем ми не маємо морального права. Саме від роботи відповідних служб громади залежить рівень захищеності кожної дитини  Ізяславщини. Тому прийняті нами рішення повинні відповідати інтересам саме дітей».

Також виносилось на порядок денний питання щодо надання статусу дітям, які постраждали внаслідок військових дій та збройних конфліктів.

Крім того, членами комісії розглянуто та затверджено індивідуальні плани соціального захисту дітей, які перебувають на обліку відділу «Служба у справах дітей» Ізяславської міської ради.

Загалом робота комісії пройшла злагоджено, члени були одностайні у вирішенні усіх порушених питань.

За результатами засідання прийняті конструктивні рішення в інтересах дітей і  взяті на контроль до їх повного виконання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь