Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Ізяславщина виховує справжніх патріотів України

Дата: 04.01.2024 09:33
Кількість переглядів: 203

Фото без опису

У всьому цивілізованому світі тривають новорічно-різдвяні свята, населення здригається від захопливих салютів, а українська земля із своїм народом - від вибухів та снарядів. Вже котрий рік гинуть люди, палають будинки... У самісінькому горнилі подій борються з жорстоким, підступним і підлим супротивником чимало наших відважних оборонців, серед них – мешканці Ізяславщини.

Це — вчорашні селяни, робітники. Вони ще до російсько-української війни жили мирним спокійним життям, аж поки клятий ворог не перейшов кордони України, прагнучи знищити нашу державу й націю як таку. За таких обставин ці чоловіки просто не змогли далі насолоджуватися цивільним життям, тож вдягнули військовий однострій та взяли до рук зброю. Так, хтось із них ще не встиг створити сім’ї, а когось чекають з нетерпінням удома дружини й діти, рідні. Та кожен із цих бійців служить чесно й самовіддано, захищаючи інтереси України. Вони – наша гордість, сила і надія!

Ізяславська громада отримала чи не найдорожчий подарунок до святкових днів – чергову подяку від командування військової частини за мужність, відвагу та патріотизм нашого земляка-старшого лейтенанта Рудого Руслана Андрійовича, котрий несе віддану службу по захисту країни від ворога.  Наразі воїн знаходиться в районі виконання завдань за призначенням.

«Своєю нелегкою службою гідно примножує ратну славу поколінь захисників рідної землі, підтримує високий авторитет Збройних Сил України… При виконанні бойових завдань старший лейтенант проявляє сміливість та відвагу і є прикладом для підлеглих…». Чи може бути щось більш глибинним за ці командирові слова? Звичайно, такі рядки, сказані про нашого земляка, дорого вартують.

Відзначимо, що Руслан у мирному житті (до війни) був звичайною людиною і нічим не вирізнявся серед своїх ровесників. Нині ж, на передовій, проявляються його найкращі якості. Це величезна заслуга матері воїна, котра зуміла зростити та виховати справжнього чоловіка-оборонця Батьківщини.  

Ми пишаємось кожним нашим земляком-захисником, доземно вклоняємось батькам наших звитяжців за відданих патріотів своєї країни. Нехай Господь оберігає наших відважних лицарів волі. Повертайтесь з перемогою, наші доблесні Герої.

Слава Збройним Силам України! Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь