Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

КОЛИ МУЗИКА ЗМІНЮЄ НАШ СВІТ

Дата: 07.12.2023 20:49
Кількість переглядів: 64

Фото без опису

Щороку 5 і 6 грудня в державі відзначають Міжнародний день волонтера та День Збройних сил України. Для нас, українців, - дуже символічно, що вони йдуть поруч.

В умовах підступної російської військової агресії наші збройні сили – це народна армія незламних та нескорених бійців-миротворців, патріотів, захисників мирного населення та рідної землі, яка демонструє мужність, звитягу, силу духу, волю та неабияке бажання і вміння перемагати ворога. А українські волонтери – це фактично ще один рід наших військ, ще одна наша потужна сила.

У рамках відзначення Міжнародного дня волонтера та Дня Збройних сил України у КЗ «Ізяславський центр культурних послуг» відбувся тематичний захід вдячності  тим, хто сьогодні несе військову службу на передовій та тим, хто зміцнює обороноздатність України. Для гостей виступали творчі колективи, солісти центру культурних послуг. Кожен їхній виступ наповнював сердець мешканців громади теплом, вірою в Перемогу та єднанням заради спільної мети.

Також відбулась церемонія вручення відзнак різних рівнів органів влади для групи осіб Ізяславщини за активну громадянську позицію, благодійну і волонтерську діяльність, вагому і систематичну підтримку підрозділів Збройних сил України, а також за вірність військовій присязі.

Фото без описуКрім того, кожен гість свята мав можливість висловити свою активну громадянську позицію, готовність стояти пліч-о-пліч у складних моментах, та долучитися до благочинного збору. Ці кошти стануть внеском у зміцнення обороноздатності нашої країни, а це – крок до Перемоги та миру.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь