Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

07 грудня – День місцевого самоврядування

Дата: 07.12.2023 10:15
Кількість переглядів: 173

Фото без опису

Сьогодні, 07 грудня, – День місцевого самоврядування. Це свято не тільки тих, хто працює в органах місцевої влади, депутатів, а й усіх громадян від наймолодшого до найстаршого, виборців, які вболівають за проблеми, дбають про розквіт територіальної громади. Воно об’єднує людей з активною життєвою позицією, лідерів територіальної громади, чудових організаторів, які в нелегкий час, не дивлячись на труднощі, переймаються проблемами людей.

Так, робота в органах місцевого самоврядування часто непомітна, постійно підлягає критиці. Проте ця робота непроста і відповідальна, це щоденні виклики, особливо зараз - в умовах війни та які ніколи не доводилось вирішувати у мирному житті.

Злагоджена робота усіх гілок міської влади із громадськістю є запорукою розвитку громади та якісного вирішення повсякденних питань її мешканців.

Тож щира подяка усім представникам органів самоорганізації населення, усім, хто з початку повномасштабного вторгнення залишився у нашому краї та продовжив працювати на благо Ізяславщини. Саме ви на місцях стали незамінними помічниками міської влади, створивши осередки взаємодопомоги та всебічної підтримки земляків. Дякую вам за досвід, яким ви щедро ділитеся, за підтримку у вирішенні надважливих завдань!

Уклін і повага старостам старостинських округів громади та місцевим обранцям за самовіддану щоденну працю, за відповідальність та активну роботу на користь своїх співгромадян.

Переконаний, що спільними зусиллями ми зможемо здолати усі перешкоди і забезпечити розвиток самодостатньої і процвітаючої Ізяславщини, гідне майбутнє для  наших дітей та онуків.

Тримаймось разом і продовжуймо працювати кожен на своєму фронті.

Зі святом!

 

З найщирішими побажаннями

міський голова Сергій Шлегель


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь