Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

06 грудня - День Збройних Сил України

Дата: 06.12.2023 08:44
Кількість переглядів: 134

Фото без опису

Сьогодні, 06 грудня, -  День кожного, хто стоїть на захисті нашої Батьківщини, охороняє її кордони, оберігає мир та спокій народу – День Збройних Сил України.

Вік української армії сягає кількох століть, а її бойові традиції формувалися у важких кривавих війнах і конфліктах від часів Київської Русі та до Другої Світової війни. І сьогодні солдати й офіцери Збройних сил України гідно продовжують традиції своїх дідів і батьків.

Вже понад дев’ять років Збройні Сили України  – головна опора української державності. Наш щит, який дозволяє жити і працювати. Своїм щоденним героїзмом та професійністю ви вражаєте весь світ. Своєю відданістю та стійкістю ви перекреслили імперські амбіції російської федерації: російські плани «за три дні…» – зруйнували нанівець, міфи про «другу армію світу» – розвіяли, як оманливе марево.

Вклоняємося перед кожним, хто зараз ціною власного здоров’я та життя  боронить нашу державу та виборює майбутнє для українського народу. Безмежна вдячність за кожен новий день для нашого народу, за збиті крилаті ракети, за спалену ворожу техніку, за знищених ворогів і за звільнені українські міста і села!

Ми віримо вам, як вірить дитина матері. Ми стоїмо за вашими спинами, як за скелями, що захищають від бурі та штормів. Ми допомагаємо вам з усіх сил і звіряємо своє серцебиття з вашими, бо без вас у нас не буде майбутнього.

Доземний уклін матерям, які виховали синів, котрі сміло одягли військову форму, обрали професію захисника, а в умовах війни на передовій боронять нашу Землю!

Шана всім Героям, які віддали своє життя за нашу благословенну українську землю. Пам’ять про кожного з них назавжди залишиться в серцях жителів нашої громади.

З нетерпінням чекаємо вдома на українських військових, які зараз перебувають у ворожому полоні. Віримо, що зовсім скоро кожен із них повернеться живим додому.

Сила та міць Української держави – у єдності армії і народу!

Переможемо! Слава Україні! Слава її Збройним Силам!

 

 

З найщирішими побажаннями

міський голова Сергій Шлегель


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь