Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

До уваги громадськості!

Дата: 05.12.2023 13:54
Кількість переглядів: 143

Фото без опису

Нещодавно у м.Ізяслав повністю відновив роботу автобусний маршрут № 4 «Перехрестя вулиць Незалежності і Вишневої – Лабази». Наразі на маршруті курсують 2 автобуси. 

Також нагадуємо, що в м.Ізяслав курсують автобус № 1 за маршрутом «Залізничний вокзал – Лікарня», соціальний автобус № 3 «Комбікормовий завод – Лабази» та автобус № 5 сполученням «Комбікормовий завод – Лікарня». Із графіком руху громадських транспортів по місту  можна ознайомитись за цим посиланням та графіком руху міжміських транспортів

Крім того, інформуємо, що між Ізяславською міською радою та перевізниками раз на п’ять років укладається договір про організацію перевезень пасажирів на міському автобусному маршруті загального користування. Орган місцевого самоврядування надає перевізникові право на перевезення пасажирів на міському автобусному маршруті, а перевізник у свою чергу зобов’язується надавати якісні транспортні послуги населенню на умовах передбачених підписаним договором, паспортом маршруту та згідно з вимогами законодавчих й інших нормативно-правових актів у сфері пасажирських автоперевезень. 

Також з метою покращення надання перевізниками послуг щодо перевезення пасажирів на міському автобусному маршруті загального користування прохання надсилати свої пропозиції/зауваження до відділу житлово-комунального господарства, благоустрою, транспорту та торгівлі Ізяславської міської ради в паперовому (м.Ізяслав, вул.Грушевського, 5) чи електронному варіанті (viddil.zhytlovo.kom.hospod.iz.mr@ukr.net).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь