Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

5 грудня уся світова спільнота відзначає Міжнародний день волонтера

Дата: 05.12.2023 08:55
Кількість переглядів: 109

Фото без опису

Сьогодні, 5 грудня, уся світова спільнота відзначає Міжнародний день волонтера. Волонтером бути не навчають, це поклик душі!

Коли російські окупанти напали на Україну, слово «волонтер» набуло надважливого значення. Саме волонтери стали першими, хто підтримав наших захисників та продовжує забезпечувати усім необхідним. Сьогодні не залишилось, мабуть, жодного свідомого українця, який би не вніс часточку своєї допомоги для підтримки наших оборонців.

До масштабного волонтерського руху долучилися й мешканці Ізяславщини, навіть із найменшого населеного пункту нашої громади. Це люди різного віку, професій, соціального статусу, проте з великими гарячими українськими серцями. Їх об’єднує чуйність і милосердя, уміння й бажання допомагати і підтримувати, рішучість у досягненні нашої спільної мети: перемоги над окупантами! Для них немає нічого неможливого: шукають по всьому світу бронежилети, дрони, тепловізори, плетуть маскувальні сітки, знаходять потрібні ліки, готують тонни смачнющої їжі, в`яжуть/шиють потрібні захисникам речі та відвозять на передову… І моляться за кожного оборонця.

Навіть маленькі діти стали частиною великої боротьби – роблять вироби, співають, грають на музичних інструментах, щоб доєднатися до волонтерських ініціатив, щоб не залишатися осторонь, коли вся країна протистоїть ворогу.

Так, наша допомога лиш краплинка в морі, в порівнянні зі справами людей, які готові віддавати кожну секунду свого життя, та й взагалі своє життя, аби захисти  Батьківщину, родину.

Кожен із нас тримає оборону на своєму місці, на своєму фронті та наближає ПЕРЕМОГУ у свій спосіб, у свої можливості, але всіма силами та усім серцем! Внесок кожного та кожної – безцінний! Перемога буде неодмінно за Україною!

Слава кожному з вас! Слава Україні!

 

З повагою

міський голова Сергій ШЛЕГЕЛЬ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь