Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Як самостійно дізнатися очікуваний час відновлення електричної енергії

Дата: 04.12.2023 10:18
Кількість переглядів: 114

Фото без опису

Відключення електричної енергії, планові чи аварійні, завжди приносять певний дискомфорт споживачам. Але, попри це, енергетики зобов’язані обслуговувати електромережі, здійснювати ремонти, усувати технологічні пошкодження, забезпечувати надійну роботу системи розподілу електричної енергії.

Періодично виникає потреба й у здійсненні оперативних перемикань. У такому разі електрична енергія зникає лише на 5-10 хвилин, а в цей час енергетики забезпечують нормальну роботу системи розподілу при виявленні дефектів на електрообладнанні або ж перезаживлюють певні лінії з метою мінімізації кількості споживачів, яких необхідно буде знеструмити для проведення запланованих ремонтних робіт. Здійснюються оперативні перемикання лише за необхідності.

Шановні споживачі, будь ласка, зберігайте спокій. Не потрібно одразу дзвонити до Кол-центру та панікувати, розподіл електричної енергії відновиться протягом декількох хвилин.

У разі довготривалого періоду відсутності електропостачання ви можете самостійно дізнатися очікуваний час відновлення електричної енергії за допомогою чат-ботів у месенджерах Viber (https://hoe.com.ua/post/chat-boti-mesendzher.html), Telegram (https://t.me/ienergobot), або у розділах сайту «Відключення за адресою» (https://hoe.com.ua/shutdown/new), «Актуальні відключення» (планові/аварійні) (https://hoe.com.ua/shutdown/all).

Також за допомогою чат-ботів ви можете подати заявку про відсутність електричної енергії, яка одразу потрапить на розгляд технічним фахівцям для вирішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь