Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Що на засіданні виконкому міської ради обговорювалось

Дата: 28.11.2023 17:10
Кількість переглядів: 275

Фото без опису

Минулого тижня відбулося чергове засідання виконавчого комітету, на якому розглянуто ряд питань порядку денного, що охоплюють різні сфери життєдіяльності громади. Провів засідання виконавчого комітету міський голова Сергій Шлегель.

Значну увагу присутні приділили питанню про встановлення тарифів ТОВ «ГАЛЕОН» на теплову енергію (її виробництво, транспортування та постачання), послуги з постачання теплової енергії для потреб бюджетних установ. Потреба товариства у підвищенні тарифу виникла у зв’язку із зміною розміру заробітної плати, а також збільшенням вартості палива (паливні гранули-палети, яке закуповує підприємство для виробництва теплової енергії). З 2021 року тариф не змінювався (3500,00 грн/Гкал). За результатами обговорення порушеного питання було ухвалено рішення про підвищення  тарифу на теплову енергію для потреб бюджетних установ. Відтепер він становитиме у розмірі 3679,10 грн/Гкал (з ПДВ).

Також було ухвалення рішення про встановлення поточних індивідуальних технологічних нормативів використання питної води КП «Ізяславводоканал» у зв’язку із зміною кількості засобів обліку води та відмінністю фактичною виміряних та розрахункових індивідуальних технологічних нормативів використання питної води.

Традиційно частина рішень стосувалася питань фінансового планування та його звітування КП «Ізяславська міська багатопрофільна лікарня», КП «Ізяславське міське бюро технічної інвентаризації», КП «Ізяславводоканал», КП «Сошне», КЗ «Ізяславський центр професійного розвитку педагогічних працівників», також затверджено графіки роботи КЗ «Ізяславський центр культурних послуг» та його філій.

Крім того, своїм рішенням члени виконкому схвалили проєкт рішення «Про внесення змін до бюджету Ізяславської міської територіальної громади на 2023 рік», утворили комісію для обстеження стану жилих будинків, капітальний ремонт яких неможливий або недоцільний; призначили заступника міського голови Миколу Губернатора керівником робіт з ліквідації наслідків ситуації на території Ізяславської громади у разі виникнення надзвичайної ситуації місцевого рівня; у зв’язку з новими кадровими призначеннями та для забезпечення ефективної роботи оновили склад комісії з питань роботи із службовою інформацією в Ізяславській міській раді; списали з балансу міської ради основні засоби, а також розглянули скаргу на постанову по справі про адміністративне правопорушення.

У соціальній сфері прийнято ряд рішень про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів; затвердження висновків про визначення місця проживання дітей; надання дозволу на вчинення правочину; продовження строку перебування дітей, позбавлених батьківського піклування, у закладах інституційного догляду;  влаштування малолітньої дитини до спеціалізованого будинку дитини.  

Наступний блок питань стосувався житлової сфери: одну з квартир житлового будинку в с.Клубівка включено до числа службових квартир; дитину 2007 р.н. поставлено на квартирний облік та включено до списку осіб, котрі користуються правом позачергового отримання житла (дитина-сирота).

Крім того, відповідно до заяв керівників підприємств, установ, організацій, фізичних осіб та розглянувши акти обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню, виконком надав дозвіл комунальному підприємству «Житлокомунсервіс» Ізяславської міської ради на видалення зелених насаджень (аварійних, фаутних, сухих, які загрожують падінням майну та здоров’ю громадян), розташованих на території загального користування м.Ізяслав та сіл Мислятинського, Білівського, Радошівського, Двірецького  старостинських округів. Вказані роботи мають бути виконані до 30 грудня поточного року, із дотриманням вимог постанови Кабінету Міністрів України від 01 серпня 2006 року № 1045 «Про затвердження Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах».

На завершення членами виконкому обговорено та прийнято рішення стосовно надання двом особам грошової допомоги на поховання рідних та двом особам на поховання бійців, котрі загинули внаслідок збройної агресії російської федерації.  

З усіх питань порядку денного прийняті відповідні рішення, з якими можна буде ознайомитися на сайті міської ради, відповідно до чинного законодавства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь