Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Сьогодні День пам’яті Новітнього Героя-земляка

Дата: 21.11.2023 16:21
Кількість переглядів: 226

Фото без опису

Війна… Здавалось, що у ХХІ  столітті більше ніколи не прийде в наші оселі…Та, на жаль, прийшла війна… Страшна… Невмолима... Україна у вогні… Щоденно трагічно обриваються все нові та нові життя… Що серед мирного населення,  що серед волонтерів, що серед військових...

Сьогодні, 21 листопада, минає четверта річниця з дня загибелі нашого Героя - старшого лейтенанта, командира батареї реактивного артилерійського полку Шацького Богдана Олексійовича, котрий загинув під час виконання службових обов'язків в зоні ООС.

Тільки той, хто має гідність не на словах, а в душі, може знайти в собі сили робити те, що вважає за потрібне, незважаючи на страх. Страх померти. І Богдан був одним із таких сміливців. Він прожив хоч коротке, проте свідоме життя справжнього чоловіка і патріота та відійшов у дзвонах слави праведним Героєм.

«21 листопада» розділило життя тих, хто знав Богдана та поважав за його мужність і силу духу, на щасливе ДО та надважке ПІСЛЯ… Хоча минуло вже кілька років від дня трагедії, проте досі ніщо не може утихомирити біль утрати. Загибель новітнього героя стала великою втратою для всієї територіальної громади та не стихаючим болем для рідних і близьких.

Щороку у роковини загибелі місце поховання нашого захисника відвідують рідні, знайомі, а також небайдужі мешканці Ізяславщини, щоб вкотре поклонитись подвигу новітнього Героя. Цей рік не став винятком. Героїзм та пам'ять загиблого бійця було вшановано хвилиною мовчання та покладанням квітів до могили.

Фото без описуЧас неможливо зупинити. Проте він не зітре з нашої пам'яті імена Героїв сьогодення – земляків, які віддали життя у війні за Україну. 

Безмежна шана подвигу наших Новітніх Героїв!

Світла та вічна пам’ять Воїнам Світла!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь