Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

21 листопада - День Гідності та Свободи

Дата: 21.11.2023 09:54
Кількість переглядів: 146

      Фото без опису

       Щорічно 21 листопада на теренах України ми вшановуємо цінності, які визначають нашу націю - День Гідності та Свободи. Ця знаменна дата, хоч із трагічним скорботним забарвленням, народжена з духу революції на Майдані в Києві. Ті події сколихнули весь світ і розбудили повстанський козацький дух українського народу. Уся світова спільнота була вражена патріотизмом українців, прагненням вивести Україну на шлях соціально-економічного, культурного та суспільного розвитку, прагненням європейського майбутнього для нашої держави.

        Сьогодні, як і десять років тому, триває боротьба за нашу свободу й демократію, за незалежність та національні інтереси. Всі, кому небайдужа доля нашої держави, об'єднують свої зусилля на боротьбу з підступним агресором та ворогом усього демократичного світу – російською федерацією. Так, за ці цінності Україна щодня протягом останніх десяти років платить надвисоку ціну людських життів. Чимало населених пунктів країни вже зазнало жахливих руйнувань, проте український народ продовжує боротись за свою незалежність.

        Свобода завжди тече у нашій крові, часом навіть дуже дорогою ціною. Ми, українці, — нація нескорених, сильних, вольових борців за справедливість і свободу. Саме енергія єднання робить нас сильнішими перед обличчям ворога. Саме наша волелюбність – рушій нашої боротьби.

           Тож будьмо гідними нащадками, шануймо наших героїв, які не побоялися стати на захист вільної й незалежної України та її майбутнього, тримаймо стрій, допомагаймо нашим оборонцям та разом будуймо незалежну Україну!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь