Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Знову Ізяславська міська територіальна громада у скорботі

Дата: 20.11.2023 14:02
Кількість переглядів: 1311

Знову Ізяславська міська територіальна громада у скорботі. Вкотре сумна звістка про поповнення небесного війська прийшла до нашої громади і вкотре з подвійною силою удару.

Кривава російсько-українська війна забрала життя 32-річного солдата, механіка-водія гірсько-штурмового відділення гірсько-штурмового взводу гірсько-штурмової роти Дячука Сергія Миколайовича, родина якого наразі проживає в Лютарському старостинському окрузі. Дев’ять місяців тому, 16 лютого, під час виконання бойового завдання на Донеччині смерть забрала відважного захисника. Та лише зараз воїн повертається додому… на щиті…

А 15 листопада згасла ще одна зірка  – на Донеччині, захищаючи наш спокій та Україну, загинув 58-річний молодший сержант Прокопчук Олег Вікторович родом з с.Васьківці Клубівського старостинського округу.   

З вірою у Перемогу самовіданно боронили бійці українську землю та разом з побратими давали відсіч ненависному ворогові, щодня наближаючи довгоочікуваний день Перемоги над підлим окупантом. Та на жаль, не судилось цим двом Новітнім Героям побачити жаданий для всієї України день… Окупанти відібрали не лише життя двох наших оборонців, а й їхні мрії, і майбутнє… Кровинку - у рідних, відважного захисника - в громади та України….

Важко сприймати смерть наших оборонців… Ще важче знайти слова втіхи і підтримки для рідних, близьких та знайомих бійців. Це невимовний біль та непоправна втрата, яку не пробачимо окупанту і ніколи не забудемо.

У цей важкий час приносимо щирі співчуття рідним і близьким оборонців, розділяємо ваш біль та у скорботі й молитві низько схиляємо голови, вшановуючи подвиг вірних захисників України.

Вічна пам’ять і слава українським воїнам, котрі захищали рідну Україну і кожного з нас!

Про час та місце проведення прощальних заходів буде повідомлено додатково.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь