A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Продовжується робота над розробленням проєкту Стратегії розвитку Ізяславщини

Дата: 17.11.2023 09:43
Кількість переглядів: 217

Фото без опису

Ізяславською міською радою продовжується робота над розробленням проєкту Стратегії розвитку Ізяславської міської територіальної громади на 2024-2027 роки.  Наразі вже зроблено перші кроки стосовно стратегічного планування громади. Проте до цього процесу мають залучатись також місцевий бізнес та активна й зацікавлена громадськість. Таким чином спільно розроблена стратегія відображатиме інтереси усіх громадян,  дозволить ідентифікувати та знайти прийнятні шляхи усунення проблем громади, зокрема забезпечити налагодження діалогу між громадськістю та місцевою владою.

А тому з цією метою нещодавно було проведено для представників структурних підрозділів міської ради, старост старостинських округів громади, місцевого бізнесу та інших зацікавлених осіб навчальний захід, проведений експертами зі стратегічного планування U-LEAD.

У ході зібрання обговорювалась низка питань, які важливі для побудови правильного процесу стратегічного планування в Ізяславській міській  територіальній громаді. Фахівці детально ознайомили присутніх учасників усіма етапами розробки стратегії розвитку, зокрема інструментами та методами аналітичної роботи, планування сценаріїв та визначення задач. Значну увагу було приділено найважливішим прогнозам в контексті формулювання сценаріїв розвитку громади, а також шляхам залучення зацікавлених сторін.

З метою визначення шляхів розвитку громади на наступні чотири роки закликаємо громадськість Ізяславщини долучитися до процесу розробки Стратегії та надати пропозиції щодо перспектив розвитку, визначення основних цілей та завдань, які необхідно здійснити для покращення умов проживання населення та розвитку громади. Пропозиції прохання надсилати на електронну адресу фінансового управління міської ради 44011247@mail.gov.ua з приміткою «Стратегія розвитку громади».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь