Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

09 листопада - День працівників культури та майстрів народного мистецтва

Дата: 09.11.2023 08:20
Кількість переглядів: 211

Фото без опису

Сьогодні, 09 листопада, свято тих, для кого творчість, щире захоплення мистецтвом, любов до музики, танцю, театрального дійства, духовність, національні традиції стали головними життєвими орієнтирами – День працівників культури та майстрів народного мистецтва. Саме на них тримається надважлива місія – збереження української культури, української нації та ідентичності.

Ізяславщина надзвичайно багата на талановитих людей. Творча робота працівників культури та майстрів народного мистецтва вражає своєю неповторністю, колоритом, невичерпною енергією, різносторонністю, а головне – щирістю. Вони дарують людям радість, несуть культуру до кожного серця, кожної душі, а разом з тим, примножуючи велич нашого краю, своєю плідною творчою працею та силою духу звеличують рідну Україну!

Навіть під час війни з російськими окупантами  завдяки працівникам культури та майстрам народного мистецтва духовний, творчий, інтелектуальний рівень громади не знижується.

Їхні ідеї та клопітка праця дозволяють проводити різноманітні тематичні заходи, які стають традиційними та користуються великою популярністю серед дітей, молоді та старшого покоління.

Крім того, завдяки їм молодь громади долучається до справжніх витоків української культури, бачити в ній найкраще і найцінніше, та продовжує нести культуру у національний та міжнародний простір. Вихованці мистецьких навчальних закладів Ізяславщини впевнено завойовують серця шанувальників мистецтва не тільки в межах нашої славної країни, а й за кордоном. Це говорить про високий професіоналізм викладачів.

Ми висловлюємо вам шану за любов до прекрасного та прагнення поділитись цією любов’ю з жителями нашої громади. Дякуємо за безмежну відданість своїй справі, за майстерність і талант у такий важкий для України час.

Окремо хочемо подякувати за всебічну підтримку нашим оборонцям, а також тим

працівникам культури нашої громади, які взяли до рук зброю і мужньо боронять рідну землю за незалежність нашої країни.

Ми можемо бути певні, що культурний фронт надійно захищений, адже ваш вагомий внесок у процвітання української національної культури, розвиток народної творчості, культурно-просвітницької діяльності щодня наближає нашу Перемогу.

Нехай ніколи не полишають вас завзятість та енергія, сила волі, витримка та оптимізм!

 

З непохитною вірою в Україну, Перемогу та кожного з нас!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь